Valitse sivu

Schindelhauer Arthur 6 Cream White

4 995,00 

Leasing / Työsuhdepyörä    36 kk alk. 122 € / kk    48 kk  alk. 95 € / kk    60 kk  alk. 79 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus  422€ kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    243 € 24kk maksuajalla (arvio) Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Schindelhauer Arthur on todella kevyt ja huippunopea miesten sähköavusteinen pyörä Gates hihnavedolla, Mahle-moottorilla ja Pinion vaihteilla.  Rajattu saatavuus myös 2023. Stadion liikkeen varastossa 1 kpl koko 61 cm

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Arthur sähköpyörä Cream White Mahle -moottorilla, 6v Pinion-vaihteistolla ja Gates hihnavedolla

Saksalainen Shindelhauer valmistaa todella upeita, teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä – myös upeita ja ajan hermolla olevia sähköavusteisia pyöriä miehille ja naisille.
Arthur on kuin muutkin Schindelhauerin pyörät  – ketterä, kevyt ja erittäin nopea ajaa. Pyörän paino on ajokunnossa on ainoastaan 15,7kg ja kuten muissakin valmistajan pyörissä, ajotuntuma on tarkka ja hieno. Harva valmistaja onnistuu yhdistämään sporttisuuden kaupunkipyöräilyyn näin sulavasti! Arthur on Schindelhauerin vastaus nopeaa, pelkistettyä ja huoltovapaata kaupunkiin, työmatkoille ja vaativille pyöräretkille suunnattua sähköpyörää etsiville.
Arthurissa kaikki on integroitua; moottori on takanavassa ja akku piilotettuna rungon viistoputkeen. Lightskin valot ovat todella sulavasti integroitu satulaputkeen ja ohjaustankoon, jolloin ne ovat myös erinomaisen hyvin turvassa varkailta. Kaikki johdot ja vaijerit on vedetty rungon sisäisesti. Itse asiassa Arthurista et välttämättä edes huomaa, että kyse on sähköpyörästä. Edes paino ei paljasta sitä, sillä 15,7kg alittaa useimmat markkinoilla olevat sähköpyörät useilla kiloilla. Tämän mahdollistaa erityisen kevyt, huipputehokas ja triplaohennetu runko ja se että Arthurista on karsittu pois kaikki turha vaikka se onkin täysin varusteltu. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Pinion vaihteisto

Osana Arthurin hienosta yksityiskohdista on alunperin autoteollisuuden käyttöön suunniteltu Pinion- vaihteisto. Pinion vaihteiston idea syntyi Porschen vaihteiston kehitysosastolla( lue tästä linkistä lisää ) ja tällä hetkellä Pinion niittää mainetta maailman parhaana vaihteistona – se onkin useaan kertaan palkittu viime vuosina!
Pinion C1.6 – vaihteiston paino on vain 1,8kg ja sen kuusi suoravälitettyä vaihdetta kytkeytyvät päälle vaikka pysähdyksissä. Vaihteiden vaihtoa ei myöskään tarvitse suorittaa järjestyksessä kuten perinteisessä vaihteistossa. Pinion C1.6- vaihteiston välityssuhde on 295% ja vaihteiston kuori on kevyttä magnesiumia. Kaikki Pinion – vaihteistot valmistetaan Saksassa ja niillä on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Lue tästä linkistä lisää Pinion C-line vaihteistosta

Gates hihnaveto – hiljainen, tehokas ja kestävä

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju. Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

MAHLE – maailman huomaamattomin sähkömoottori?

Arthurin takanapaan integroitu Saksalainen Mahle-moottori pitää huolen siitä, että pyörän ulkonäkö pysyy tinkimättömän linjakkaana ja pelkistettynä.
Avustustason voit valita pyörän yläputkeen upotetusta iWoc ONE -napista ja tämän lisäksi näet myös akun varaustason värikkäiden LED:ien välityksellä. Nopeuttasi, GPS-navigointia tai vaikka säätietoja voit seurata MAHLE Ebikemotion älypuhelinsovelluksen kautta.
Arthurilla pääset huippukevyesti eteenpäin niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin, luomuna tai sähköavulla. Arthur on erittäin nopea ja kevyt pyörä joten akun kulutus on minimaalista mutta sähköavustus on kätevä lisä pitää vauhtia yllä pitkillä matkoilla. Mahlen akku on kevyt ja huomaamaton, sen saa tarpeen tullen myös vaihdettua helposti uuteen. 250Wh akku riittää todella pitkälle näin nopealla ja kevyellä pyörällä, jolla matkavauhtisi on yli 25 km/h useammin kuin sen alle (avustus auttaa norm. sähköpyörissä 25 km/h saakka).
Mahle on todella suuri autojärjestelmien valmistaja, joka toinen valmistettu auto sisältää heidän komponenttejaan. 12,6 bilj. liikevaihto, 79,000 työntekijää, 16 tutkimus- ja tuotantolaitosta.
MAHLE Ebikemotion sähkösarja on luotettava ja varmatoiminen Saksassa tehty sähkösarja pyörääsi ja Classic bike on Mahle Suomen yhteistyökumppani.

Täydellisen integroidut Lightskin -valot

Lightskin valot ovat todella upeasti pyörään upotettu valaisinjärjestelmä. Etuvalo on upotettu ohjaustankoon ja takavalo satulatolppaan. Todella kätevää että valot ovat oikeasti aina mukanasi minne ikinä menetkin. Integrointi pitää myös huolen siitä, että valot eivät lähde varkaiden matkaan. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Täydelliset varusteet vaativalle pyöräilijälle

Tällaista varustelutasoa ja osien laatua harva osaa edes vaatia – integroidut ja tehokkaat Lightskin -valot, luotettavat Formula hydrauliset jarrut, kevyet Alexrims CXD26 vanteet ohennetuilla Sapim Race -pinnoilla ja Schindelhauerin yhdessä Continentalin kanssa suunnittelemilla Grand Prix Urban -renkailla – kaikki täydellisiä osavalintoja Schindelhauerin laatuun ja siistiin tyyliin.
Viimeistelyksi Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella työstetyt navat, ohjainkannattimet ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin.

Schindelhauer-pyörien lisävarustevalikoima on laaja ja seuraa laadultaan valmistajan vaatimuksia. Laadun lisäksi eleganssi, tyylikkyys sekä hillitty funktionaalisuus ovat ominaisuuksia, jotka painottuvat Schindelhauer-lisävarusteissa

Erinomaisen suorituskykyinen runko​

Jo Schindelhauer-runkojen viimeistelyn jälki ja taso paljastavat, että kyse on äärimmäisen laadukkaista pyöristä. Aerodynaamisesti muotoillut ja jäykät rungot eivät taivu allasi kiihkeimmissäkään sprinteissä. Suorituskykyä, joka siivittää sinut uskomattoman vauhdikkaaseen ajokokemukseen olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai muuten vain tutustumassa kaupunkiisi pyörän selästä. Schindelhauerin tapaan myös Arthur -mallissa on tripla-ohennettu AL6061-T6 alumiinirunko ja takahaarukanpäät hihnavedon säätimillä ja Schindelhauerin omalla hihnaportilla, integroitu satulatolpan kiinnitys, vaijerit upotettuna runkoon, sileäksi hiotut saumat ja niin edelleen.

Koko pyörän paino 15,7 kg (M-koko). Runkokokoja on kolme: S: 53cm (167-177cm), M:  57cm (177-187cm), L: 61cm (187-200cm)

Runkokokoja on kolme, S/52 (noin 155-172cm) cm, M/56 cm (noin 172-186cm) ja L/61 cm (187-200cm). Huomaathan että valmistajan antamat polkijan mitat ovat suosituksia, pyörän lopullinen sopivuus riippuu myös esim. polkijan kehon mittasuhteista ja mieltymyksistä ajoasennon suhteen. Autamme mielellämme oikean koon löytämisessä. Schindelhauer tarjoaa malliin vaihtoehtona myös matalampaa LED-satulatolppaa, jolla ajoasentoa saa laskettua vielä 2cm enemmän.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Malli

Schindelhauer Arthur 6 Cream White 57cm, Schindelhauer Arthur 6 Cream White 61cm

Ominaisuudet

Runko: Kevyt, jäykistetty ja tripla-ohennettu alumiini (AL6061-T6), pakotetut dropoutit liukuvalla hihnan kireydensäädöllä ja Schindelhauerin omalla Gates portilla, integroitu satulatolpan kiristyssäätö
Haarukka: Hydroformattu alumiinia, 15 mm läpiakseli, levyjarruille
Ohjainlaakeri: Acros – ICR 1,5”
Mottori: Mahle-ebikemotion – Motor HUB Drive M1, 250 W, noin 40 Nm,  25 km/h
Akku: Mahle-ebikemotion, runkoon integroitu, irroitettava (tehtävä huollossa) 250Wh
Näyttö: Mahle-ebikemotion – iWoc ONE, Bluetooth ja ANT+
Vaihteisto: Pinion C-Line gear box 6 v
Ohjaustanko: LightSKIN Wien – ohjaustankoon integroitu LED valo
Ohjainkannatin: Satori Stealth, alumiinia
Kädensijat: Schindelhauer ergonomiset, nahkaiset
Jarrut: Shimano Alfine hydraulijarrut 160 mm
Voimansiirto: Gates Garbon drive CDX hihnaveto, edessä 39H, takana 34H, hihna 118H
Kampisetti: Pinion
Keskiö: Pinion
Polkimet: Schindelhauer Urban Pedal, CNC-koneistettua alumiinia
Satula: Brooks B17
Satulatolppa: LightSKIN, integroitu takavalo
Renkaat: Continental – GP Urban Classic 35-622
Vanteet: Alexrims – CXD26 rims with eyelets, Sapim – Race spokes, 3-cross and 2-cross laced
Navat Schindelhauer – high flange front hub disc, ebikemotion motor HUB Drive M1
Valot: Integroidut, LightSKIN
Lokasuojat : Curana C-lite
Juomapullotelineen ja runkolukon paikat valmiina
Takatavaratelineen ja seisontatuen kiinnitysmahdollisuus
Paino 15,7 kg (M-koko)
Kantavuus: 130 kg

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Gates hihnaveto

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla.
Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut.

 

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Saatat myös pitää...