Valitse sivu

Schindelhauer Arthur Pinion 9 v

5 395,00 

Leasing / Työsuhdepyörä    36 kk alk. 130 € / kk    48 kk  alk. 102 € / kk    60 kk  alk. 85€ / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus  455 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    263 € 24kk maksuajalla (arvio) Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Schindelhauer Arthur on todella kevyt ja huippunopea miesten sähköavusteinen pyörä Gates hihnavedolla, Mahle-moottorilla ja Pinion 9 vaihteilla.  Rajattu saatavuus 2022.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Arthur Pinion 9 v sähköpyörä Mahle -moottorilla ja Gates hihnavedolla

Saksalainen Shindelhauer valmistaa todella upeita, teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä – myös upeita ja ajan hermolla olevia sähköavusteisia pyöriä miehille ja naisille.
Arthur on kuin muutkin Schindelhauerin pyörät  – ketterä, kevyt ja erittäin nopea ajaa. Pyörän paino on ajokunnossa on ainoastaan 15,7kg ja kuten muissakin valmistajan pyörissä, ajotuntuma on tarkka ja hieno. Harva valmistaja onnistuu yhdistämään sporttisuuden kaupunkipyöräilyyn näin sulavasti! Arthur on Schindelhauerin vastaus nopeaa, pelkistettyä ja huoltovapaata kaupunkiin, työmatkoille ja vaativille pyöräretkille suunnattua sähköpyörää etsiville.
Arthurissa kaikki on integroitua; moottori on takanavassa ja akku piilotettuna rungon viistoputkeen. Lightskin valot ovat todella sulavasti integroitu satulaputkeen ja ohjaustankoon, jolloin ne ovat myös erinomaisen hyvin turvassa varkailta. Kaikki johdot ja vaijerit on vedetty rungon sisäisesti. Itse asiassa Arthurista et välttämättä edes huomaa, että kyse on sähköpyörästä. Edes paino ei paljasta sitä, sillä 15,7kg alittaa useimmat markkinoilla olevat sähköpyörät useilla kiloilla. Tämän mahdollistaa erityisen kevyt, huipputehokas ja triplaohennetu runko ja se että Arthurista on karsittu pois kaikki turha vaikka se onkin täysin varusteltu. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Pinion Vaihteisto

Osana Arthurin hienosta yksityiskohdista on alunperin autoteollisuuden käyttöön suunniteltu Pinion- vaihteisto. Pinion vaihteiston idea syntyi Porschen vaihteiston kehitysosastolla( lue tästä linkistä lisää ) ja tällä hetkellä Pinion niittää mainetta maailman parhaana vaihteistona – se onkin useaan kertaan palkittu viime vuosina!
Pinion C1.9 – vaihteiston paino on vain 1,8kg ja sen kuusi suoravälitettyä vaihdetta kytkeytyvät päälle vaikka pysähdyksissä. Vaihteiden vaihtoa ei myöskään tarvitse suorittaa järjestyksessä kuten perinteisessä vaihteistossa. Pinion 9- vaihteiston välityssuhde on 568% ja vaihteiston kuori on kevyttä magnesiumia. Kaikki Pinion – vaihteistot valmistetaan Saksassa ja niillä on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Lue tästä linkistä lisää Pinion C-line 9 vaihteistosta

Gates hihnaveto – hiljainen, tehokas ja kestävä

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju. Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

MAHLE – maailman huomaamattomin sähkömoottori?

Arthurin takanapaan integroitu Saksalainen Mahle-moottori pitää huolen siitä, että pyörän ulkonäkö pysyy tinkimättömän linjakkaana ja pelkistettynä.
Avustustason voit valita pyörän yläputkeen upotetusta iWoc ONE -napista ja tämän lisäksi näet myös akun varaustason värikkäiden LED:ien välityksellä. Nopeuttasi, GPS-navigointia tai vaikka säätietoja voit seurata MAHLE Ebikemotion älypuhelinsovelluksen kautta.
Arthurilla pääset huippukevyesti eteenpäin niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin, luomuna tai sähköavulla. Arthur on erittäin nopea ja kevyt pyörä joten akun kulutus on minimaalista mutta sähköavustus on kätevä lisä pitää vauhtia yllä pitkillä matkoilla. Mahlen akku on kevyt ja huomaamaton, sen saa tarpeen tullen myös vaihdettua helposti uuteen. 250Wh akku riittää todella pitkälle näin nopealla ja kevyellä pyörällä, jolla matkavauhtisi on yli 25 km/h useammin kuin sen alle (avustus auttaa norm. sähköpyörissä 25 km/h saakka).
Mahle on todella suuri autojärjestelmien valmistaja, joka toinen valmistettu auto sisältää heidän komponenttejaan. 12,6 bilj. liikevaihto, 79,000 työntekijää, 16 tutkimus- ja tuotantolaitosta.
MAHLE Ebikemotion sähkösarja on luotettava ja varmatoiminen Saksassa tehty sähkösarja pyörääsi ja Classic bike on Mahle Suomen yhteistyökumppani.

Täydellisen integroidut Lightskin -valot

Lightskin valot ovat todella upeasti pyörään upotettu valaisinjärjestelmä. Etuvalo on upotettu ohjaustankoon ja takavalo satulatolppaan. Todella kätevää että valot ovat oikeasti aina mukanasi minne ikinä menetkin. Integrointi pitää myös huolen siitä, että valot eivät lähde varkaiden matkaan. Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic biken kautta.

Täydelliset varusteet vaativalle pyöräilijälle

Tällaista varustelutasoa ja osien laatua harva osaa edes vaatia – integroidut ja tehokkaat Lightskin -valot, luotettavat Formula hydrauliset jarrut, kevyet Alexrims CXD26 vanteet ohennetuilla Sapim Race -pinnoilla ja Schindelhauerin yhdessä Continentalin kanssa suunnittelemilla Grand Prix Urban -renkailla – kaikki täydellisiä osavalintoja Schindelhauerin laatuun ja siistiin tyyliin.
Viimeistelyksi Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella työstetyt navat, ohjainkannattimet ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin.

Schindelhauer-pyörien lisävarustevalikoima on laaja ja seuraa laadultaan valmistajan vaatimuksia. Laadun lisäksi eleganssi, tyylikkyys sekä hillitty funktionaalisuus ovat ominaisuuksia, jotka painottuvat Schindelhauer-lisävarusteissa

Erinomaisen suorituskykyinen runko​

Jo Schindelhauer-runkojen viimeistelyn jälki ja taso paljastavat, että kyse on äärimmäisen laadukkaista pyöristä. Aerodynaamisesti muotoillut ja jäykät rungot eivät taivu allasi kiihkeimmissäkään sprinteissä. Suorituskykyä, joka siivittää sinut uskomattoman vauhdikkaaseen ajokokemukseen olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai muuten vain tutustumassa kaupunkiisi pyörän selästä. Schindelhauerin tapaan myös Arthur -mallissa on tripla-ohennettu AL6061-T6 alumiinirunko ja takahaarukanpäät hihnavedon säätimillä ja Schindelhauerin omalla hihnaportilla, integroitu satulatolpan kiinnitys, vaijerit upotettuna runkoon, sileäksi hiotut saumat ja niin edelleen.

Koko pyörän paino 15,7 kg (M-koko). Runkokokoja on kolme: S: 53cm (167-177cm), M:  57cm (177-187cm), L: 61cm (187-200cm)

Runkokokoja on kolme, S/52 (noin 155-172cm) cm, M/56 cm (noin 172-186cm) ja L/61 cm (187-200cm). Huomaathan että valmistajan antamat polkijan mitat ovat suosituksia, pyörän lopullinen sopivuus riippuu myös esim. polkijan kehon mittasuhteista ja mieltymyksistä ajoasennon suhteen. Autamme mielellämme oikean koon löytämisessä. Schindelhauer tarjoaa malliin vaihtoehtona myös matalampaa LED-satulatolppaa, jolla ajoasentoa saa laskettua vielä 2cm enemmän.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Malli

Schindelhauer Arthur sähköpyörä Pinion 9v -57cm, Schindelhauer Arthur sähköpyörä Pinion 9v -61cm, Schindelhauer Arthur sähköpyörä Pinion 9v- 53cm