Valitse sivu

Schindelhauer Emil

4 395,00 

Leasing / Työsuhdepyörä  36 kk alk. 107 € / kk    48 kk  alk. 95 € / kk    60kk  alk. 79 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

372 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla.   215 € kk  24 kk maksuajalla (arvio) Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Emil – rento ja kevyt saksalainen sähköpyörä työmatkoille, pyöräretkille ja kaupunkipyöräilyyn.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Emil miesten sähköpyörä Pinion vaihteilla

Emil on kuin muutkin Schindelhauerin pyörät  – ketterä, nopea, kevyt ja erittäin mukava ajaa. Emilin ajotuntuma on tarkka ja rennon mukava, pyörää ajaessasi huomaat kuinka ajogeometria on suunniteltu täysin työmatka- ja kaupunkipyöräilyä ajatellen.
Emil mallissa kaikki on integroitua ja lähes huoltovapaan pyörän huipputeknologia istuu täydellisesti ja huomaamattomasti jäykkään runkoon.
Mahle moottori on takanavassa ja akku piilotettuna rungon viistoputkeen.  Kaikki johdot ja vaijerit on vedetty rungon sisäisesti. Itse asiassa Emilistä ei edes huomaa että kyse on sähköpyörästä. Edes paino ei paljasta sitä, sillä 18,3kg alittaa useimmat markkinoilla olevat sähköpyörät useilla kiloilla. Tämän mahdollistaa erityisen kevyt triplaohennetu runko ja huippulaadukkaat vaihteet, moottori ja erittäin laadukkaat osat.
Runkoon kiinnitetty etuteline on erittäin kevyt eikä kuormattuna haittaa lainkaan ohjattavuutta kuten tyypilliset ohjaustankoon kiinnitetyt etukorit. Ajovalot ovat myös tyylillä integroidut, tehokkaat Shimano hydraulijarrut ja WTB Horizon road+ koon renkaat täydentävät ajokokemustasi.

MAHLE – maailman huomaamattomin sähkömoottori?

Saksassa tehty 250 wattinen takanapaan integroitu Mahle-moottori pitää huolen siitä, että pyörän ulkonäkö pysyy tinkimättömän linjakkaana ja pelkistettynä. Avustustason voit valita pyörän yläputkeen upotetusta iWoc ONE -napista ja tämän lisäksi näet myös akun varaustason värikkäiden LED:ien välityksellä. Nopeuttasi, GPS-navigointia tai vaikka säätietoja voit seurata MAHLE Ebikemotion älypuhellinsovelluksen kautta.  Akun saa tarpeen tullen vaihdettua uuteen. Emilil pyörällä pääset huippukevyesti eteenpäin luomunakin, Mahle sähköavustus ei vastusta lainkaan ajoasi.
Mahle on todella suuri autojärjestelmien valmistaja, joka toinen valmistettu auto sisältää heidän komponenttejaan. 12,6 bilj. liikevaihto, 79,000 työntekijää, 16 tutkimus- ja tuotantolaitosta. MAHLE Ebikemotion sähkösarja on siis luotettava ja varmatoiminen sähkösarja pyörääsi ja Classic bike on Mahle Suomen yhteistyökumppani sähköpyörien osalta.

Pinion vaihteisto

Osana Emilin hienosta yksityiskohdista on kampikeskiössä oleva Pinion vaihteisto.
Tämä alunperin autoteollisuuden käyttöön suunnitellun vaihteiston idea syntyi Porschen vaihteiston kehitysosastolla( lue tästä linkistä lisää ) ja tällä hetkellä Pinion niittää mainetta maailman parhaana vaihteistona – se onkin useaan kertaan palkittu viime vuosina!
Pinion C1.6 – vaihteiston paino on vain 1,8kg ja sen kuusi suoravälitettyä vaihdetta kytkeytyvät päälle vaikka pysähdyksissä. Vaihteiden vaihtoa ei myöskään tarvitse suorittaa järjestyksessä kuten perinteisessä vaihteistossa. Pinion C1.6- vaihteiston välityssuhde on 295% ja vaihteiston kuori on kevyttä magnesiumia. Kaikki Pinion – vaihteistot valmistetaan Saksassa ja niillä on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Lue tästä linkistä lisää Pinion C-line vaihteistosta

Gates hihnaveto – hiljainen, tehokas ja kestävä

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju. Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden. Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut

Koko pyörän paino 18,3 kg. Runkokokoja on kolme: S: 45cm (168-177cm), M:  50cm (177-186cm), L: 55cm (186-200cm).

Halutessasi voit suojata pyöräsi osat HEXLOX varkaussuojilla, nekin saat Classic Biken kautta.

Saksalainen Schindelhauer valmistaa todella upeita, teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä miehille ja naisille, sähköavusteisina ja luomumalleina.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Malli

Schindelhauer Emil L (55), Schindelhauer Emil M (50), Schindelhauer Emil S (45)

Ominaisuudet

Runko: Kevyt, jäykistetty ja tripla-ohennettu alumiini (AL6061-T6), pakotetut Pinion keskiö sekä dropoutit liukuvalla hihnan kireydensäädöllä ja Schindelhauerin omalla Gates portilla, integroitu satulatolpan kiristyssäätö
Haarukka: Hydroformattu alumiinia, 15 mm läpiakseli, levyjarruille
Ohjainlaakeri: Acros – ICR 1,5”
Mottori: Mahle-ebikemotion – Motor HUB Drive M1, 250 W, noin 40 Nm,  25 km/h
Akku: Mahle-ebikemotion, runkoon integroitu, irroitettava (huollossa),  250Wh
Näyttö: Mahle-ebikemotion – iWoc ONE, Bluetooth ja ANT+
Vaihteet:Pinion C-Line gear box 6 v
Ohjaustanko: Schindelhauer City
Ohjainkannatin: Satori Stealth, alumiinia
Kädensijat: Schindelhauer
Jarrut: Shimano – MT200 hyrdraulijarrut 160 mm
Voimansiirto: Gates Carbon Drive CDX, edessä 39T, takana 34T/28T, hihna 118T/115T
Kampisetti: Pinion
Keskiö: Pinion
Polkimet:VP – Nylon, karkealla grippiteipillä
Satula: Schindelhauer
Satulatolppa: Schindelhauer
Renkaat: WTB – Horizon 47-584 heijastavat sivunauhat
Vanteet:  Alexrims – DP23 27,5“ , Sapim – pinnat, 3-cross- 1-cross
Navat Schindelhauer – high flange front hub disc, ebikemotion motor HUB Drive M1
Valot: Integroidut, LightSKIN Ultra-Mini-Light U2E edessä ja ILU jr. takana
Lokasuojat : Curana Apollo
Tavarateline: Schindelhauer , alumiinia, VarioStrap system, Ortlieb Rack-Lock valmis
Juomapullotelineen ja runkolukon paikat valmiina
Jalka valmiina
Paino 18,3 kg (M-koko)
Kantavuus: 130 kg

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Gates hihnaveto

Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on lähes huoltovapaa, ketjuun verrattuna kevyempi ja ennenkaikkea äänetön. Hihnaveto toimi uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, heltesssä ja kovilla pakkasilla.
Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää pitkälle. Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.
Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää taatusti pidemmälle kuin kuskinsa puhumattakaan ketjuvetoisista pyöristä.
Gates Carbon Drive CDX hihnavetomalli poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät mahdolliset riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut.

 

Saatat myös pitää...