Valitse sivu

Schindelhauer Hannah naisten sähköpyörä – Enviolo Automaattivaihteet

5 595,00 

Leasing / Työsuhdepyörä    36 kk alk. 136 € / kk    48 kk  alk. 106 € / kk    60 kk  alk. 89 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus  472 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla    272 € 24kk maksuajalla (arvio) Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

 

Schindelhauer Hannah automaattivaihteilla on huippulaadukas Saksalainen premium-luokan sähköpyörä, tyylikäs, nopea ja huippuvarusteltu mm. Gates hihnavedolla ja Bosch moottorilla. Täydellinen ja toimintavarma työmatkapyörä minimaalisella huoltotarpeella.

 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Hannah naisten sähköpyörä Enviolo TR AUTOMATiQ automaattivaihteilla

Saksalainen Shindelhauer valmistaa todella upeita, teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä, myös upeita ja edistyksellisiä sähköavusteisia pyöriä miehille ja naisille.
Tässä uudessa  Hannah mallissa on Enviolo TR AUTOMATiQ (eShift) portaattomat automaattivaihteet, Bosch  Performance Line (Cruise) moottori sekä Bosch Kiox näyttö. Muutoin pyörä on rungoltaan vastaava kuin suosittu Hannah 8-vaihteinen sähköpyörä
Automaattivaihteilla Hannah todella upea ajaa missä vain, sen tripla-ohennettu runko istuu erilaisten kuskien alle saumattomasti.

Bosch performance line moottori yhdessä upean ja huoltovapaan Gates hihnavedon kanssa takaavat erinomaisen huolettoman avustuksen ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen. Täysin varusteltu Hannah on erinomainen valinta niin työmatkoille kuin pitkille retkille. Se on sähköpyörä, jossa huippuluokan design ja laadukkaat osavalinnat kohtaavat Schindelhauerille tyypillisen hillityn tyylikään ja pelkistetyn muotokielen. Tällä pyörällä saavutat helposti yli 25 km/h vauhdin jota on myös helppo ylläpitää.

Hannah on myös täysin varusteltu, erittäin laadukkaan rungon ja lisäksi vakiona on mm. Bosch Kiox näyttö joka tuo paljon hyödyllisiä toimintoja,  Shimano MT401 hydraulijarrut, tehokkaat Supernova ajovalot ja uskomattoman hyvin rullaavat WTB Horizon 27,5″ renkaat.
Hannah kulkee todella vaivattomasti myös ilman sähköavustusta, joten matkan pituus ei ole esteenä- tällä pyörällä pääset pitkälle ja helposti. Onhan se upeaa, kun sähköpyöräsi ei rajoita sitä, minne voit ajaa ja mitä siellä tehdä! Suosittelemme vertaamaan hyvin tehtyä. laadukasta sähköpyörää massavalmistettuihin, huomaat mitä tarkoitamme.
Arvostettu Schindelhauer geometria takaa erittäin nopean, vakaan ja luotettavan ajokokemuksen.

Hannah on saatavana 2 eri runkokokoa:
46 cm noin 158-175 cm kuskille, sisäjalan mitta 74-83 (alkaen 2021 kesällä)
49 cm noin 174-188 cm kuskille, sisäjalan mitta 83-96

Enviolo TR AUTOMATiQ eShift – automaattiset napavaihteet. Keskity ajamiseen, vauhtiin ja nauti. Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä automaattivaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy aina oikea välitys – automaattisesti ja täysin portaattomasti.
Automaatti vaihtaa vaihtaa vaihteet juuri oikeaan aikaan,myös  paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä – näin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja todella kovaa vauhtia on helppo ylläpitää.
Laadukaan napavaihteen yksi mainio bonus – on ihan mukava kokemus ettei takarattaista kuulu rutinaa ajon aikana eikä vaihtajan osia kolhiinnu kantoihin.
Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa. Varma ja luotetava valinta kesähelteelle, syksyn iloihin ja talven pakkasiin.

Gates Carbon Drive CDX-sarjan hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on huoltovapaa ja bonuksena se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten helteessä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Classic bike on valtuutettu Gates huoltoliike, saat meiltä tarvittaessa kaikki Gates rattaat ja hihnat sekä tarvittaessa omat työkalut kuten hihnan kireysmittarit

Bosch Kiox on todella monipuolinen ja mainio näyttö joka istuu upeasti Hannahin ohjaamoon.
Gorilla-lasilla varustettu näyttö on helppolukuinen ja selkeä kaikissa valaistuksissa, avustustason vaihtuessa vaihtuu myös näytön väri.  Tehokas magneetti pitää näytön paikallaan kovissakin vauhdeissa, näytön voi myös lukita paikoilleen.
Kiox näytössä on valmiina Bluetooth muille laitteille (voit vaikka seurata sykettäsi) sekä valosensorit.
Näytöstä näet mm. nopeuden, keskinopeuden, maksiminopeuden, ajetun matkan, jäljellä olevan matkan, akun varaustilanteen, poljinnopeuden, trippimittari on hyvä bonus.
Micro-A USB-liitin on kätevä lisä jos haluat latailla muita laitteitasi.
Bosch Kiox näyttöön saat lisävarusteena varkaudeneston, katso lisätiedot Bosch Kiox tästä linkistä.

Tehokas Bosch Intube akku takaa matkalle pituutta ja käyttöön varmuutta ja luotettavuutta.
Ja kun pyörä on nopea ajaa ilman sähkösvustustakin, akun kapasiteetti riittää huolettomaan työmatka-ajoon sekä pidemmille retkille. Moottorin, akun, johtojen sekä vaijerien integrointi rungon sisään kestää kriittisenkin tarkastelun. Schindelhauerilla on Hahhanhin suunnitteluvaiheessa nähty aivan erityisesti vaivaa, että moottori ja akku saadaan integroitua runkoon niin että pyörän ajogeometria ei kärsi tästä. Ajokokemus muistuttaakin tuntumaltaan hyvin paljon Schindelhauerin moottorittomia pyöriä. Intube akku on helppo käsitellä, sen saa helposti irti ja paikoilleen.
Akku irrotetaan rungosta ylöspäin, näin sen irrotoitus ja takaisin laittaminen on erittäin helppoa. Akun voit myös ladata myös sen ollessa kiinni pyörässä.

Harva osaa edes vaatia aiemmin mainittujen komponenttien ja osien laatua, näiden lisäksi Hannah mallin loputkin varusteet ovat vaativalle ajajalle suunniteltu.
Shimano MT410 hydraulijarrut, Satori stemmi ja ohjaustanko, erittäin vahvoihin Wingee-lokasuojiin integroidut tehokkaat Supernova valot,  kevyet Alexrims-EXR2 vanteet Sapim race pinnoilla ja mainioilla WTB-Horizon 27,5″ renkailla, laadukkaat nahkaiset ja ergonomiset kädensijat… Täydellinen osavalinta Schindelhauerin laatuun ja siistiin tyyliin.
Ja varmistaakseen sen, että myös pyörien osat ovat vaaditulla tasolla, Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella itse työstetyt navat ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Runkokoko

46 cm, 49 cm

Ominaisuudet

Runko: Kevyt, jäykistetty ja tripla-ohennettu alumiini (AL6061-T6), pakotetut dropoutit liukuvalla hihnan kireydensäädöllä ja Schindelhauerin omalla Gates portilla, rungonsisäiset kaapeliviennit, 2 vuoden takuu
Haarukka: Hydroformattu alumiinia, 15 mm läpiakseli, levyjarruille
Ohjainlaakeri: Tange Seiki integroitu 1 1/8-1,5
Mottori: Bosch – Performance Line (Cruise), 250 W,  65 Nm, 25 km/h
Akku: Bosch Powertube 500Wh, runkoon integroitu, helposti irrotettava
Näyttö: Posch Kiox
Voimansiirto: Gates Garbon drive hihnaveto CDX edessä 50H, takana 22H, hihna 118H
Vaihteet: ENVIOLO TR – AUTOMATiQ (eShift), portaaton vaihteisto
Ohjaustanko: Satori Seagull, alumiinia
Ohjainkannatin: Satori Stealth, alumiinia
Kädensijat: Schindelhauer ergonomiset, nahkaiset
Jarrut: Shimano – MT401 (hydrauliset jarrut), 160 mm
Kampisetti: Miranda Delta
Polkimet: Schindelhauer Urban Pedal, CNC-koneistettua alumiinia
Satula: FABRIC – Scoop Shallow Sport
Satulatolppa: Schindelhauer
Renkaat: WTB-Horizon 47-584 heijastavilla sivunauhoilla
Vanteet: Alexrims – EXR25, Sapim – Race pinnats, 3-cross, 2-cross
Navat: Schindelhauer , ENVIOLO TR
Valot: Supernova Mini 2 etuvalo ja E3 tail light lokasuojaan integroitu takavalo
Tavarateline: sivulaukkujen telineet takana, integroitu Wingee lokasuojaan
Takalokasuoja: Wingee W52 Schindelhauer custom, itsekantava, integroidut laukun kiinnikkeet
Muuta:
Hebie – sivujalka 663 FIX18
Juomapullotelineen ja runkolukon paikat valmiina
Lasten istuinten kiinnitys onnistuu hyvin
Peräkärryn kiinnitys mahdollista napakiinnikkeellä
Suositus paino: 155 kg kuljettajalle
Paino 24,7 kg (M-koko)

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Saatat myös pitää...