Valitse sivu

Schindelhauer Urban polkimet

75,00 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer Urban polkimet- leveät ja todella kevyet polkimet

Kuten aina, Schindelhauer filosofian ydin on tehdä korkeatasoisia design-tuotteita, joiden käytettävyys on huippuluokkaa.

Schindelhauer Urban Pedal polkimet täydentävät vaativan pyöräilijän tarpeita.
Litteät polkimet erinomaisella pidolla tuovat lisää voimaa ja vauhtia menoosi. Lisäksi hienotkaan nahkapohjaiset kenkäsi eivät tuhoudu näillä luokattoman tyylikkäillä ja erinomaisen pitävillä polkimilla. Pitkäkestoinen pitotarra takaa hyvän pidon kiihkeissäkin tilanteissa.

Polkimien paino on 300 g pari, ei siis juuri mitään.
​Millintarkkaa CNC koneistettua alumiinia ja yhdistelmä suljettu teollinen laakerointi ja tavallinen laakerointi mahdollistavat näinkin ohuen polkimen johon on vielä yhdistettävissä koukut, hihnat ja heijastimet.

Saatavana tyyliisi sopivasti mustana tai hopean kiiltävänä

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Lisätiedot

Väri

Hopea, Musta

Saatat myös pitää...