Valitse sivu

Schindelhauer pyörän teline Wire Stand

25,00 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Väri * 


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Schindelhauer pyörän teline Wire Stand

Schindelhauer Wire Stand pyörän teline on tukeva ja tyylikäs tapa säilyttää pyörääsi kotona, töissä, missä vaan- ja tyylikkäästi pystyasennossa.
Tämä kevyt pyöräteline on taattua Schindelhauer laatua ja suunnittelua, positiivisesti erottuva muotoilultaan – täydellinen kumppani Schindelhauer pyörälle ja useimmille muillekin polkupyörälle.
Tämä kotiinkin sopiva pyöräteline on saatavana hopean värillä ja mustana.

Brand

Schindelhauer

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella nopeita, ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista upeisiin vaihdemaleihin joissa on mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina, sekä korkeatasoisiin sähköpyöriin. Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates onkin vakiona kaikissa malleissa. Pyörissä on myös paljon muutakin Schindelhauerin omaa tuotantoa kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet. Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet. "Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia kuten huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ". Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

Saatat myös pitää...