Valitse sivu
Ale!

Sena R1 pyöräilykypärä bluetooth- Musta

129,50 

Tarjous varastotuotteista, voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!

Sena R1 on erittäin hyvin tuulettuva kypärä bluetooth yhteydellä varustetuilla kaiuttimilla ja mikrofonilla – erinomainen kypärä ryhmäajoon

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Sena R1 pyöräilykypärä bluetooth mikrofonilla ja kaiuttimilla – Musta

Sena X1 – tulevaisuuden älykypärä jo tänään!

Sena X1 on tulevaisuuden älykypärä! Sena kypärissä on Bluetooth 4.1 -teknologia jonka ansiosta voit ajaessasi ottaa vastaan puheluita, kuunnella GPS-ohjeita sekä musiikkia ja radiota kypärään integroitujen kaiuttimien ja mikrofonin avulla. Kypärän tekniikkaa voit hyödyntää myös Sena älypuhelinsovelluksen kanssa, jolloin saat kaiuttimista vaivattomasti tietoa erilaisista parametreistä kuten ajonopeudesta, kampien kierrosnopeudesta sekä sykkeestä. Sena R1 on varustettu myös integroidulla Bluetooth-sisäpuhelimella, jonka avulla voit yhdistää kolme muuta pyöräilykaveriasi 900 metrin etäisyydellä tai vaikkapa jakaa musiikkisi heille!
Senan patentoitu Advanced Noise Control ™ suodattaa tuulen ja valkoisen kohinan niin, että pyöräilytoverit kuulevat äänesi HD-laadussa. Kaiuttimet on integroitu kypärään ja sijoitettu korvien yläpuolelle, joten korvat eivät peity perinteisten kuulokkeiden tavoin. Tämä mahdollistaa pyöräilijää kuulemaan myös muuta liikennettä, joka on tärkeä asia liikenneturvallisuuden kannalta.

Modernia designia ja mukavuutta parhaimmillaan!

Sena X1-hybridikypärä on muotoiltu sulavalinjaiseksi ja hyvin tuulettuvaksi. Kypärän etu- ja yläpuolella on 9 ilmanottoaukkoa. Ilma puolestaan pääsee kulkeutuman ulos takana olevien 3 ilmanpoistoaukon kautta. Sisäpuolelta kypärä on vuorattu irrotettavalla ja pestävällä pehmusteella, joka tarjoaa päällesi korkealaatuisen suojan ja istuvuuden.
Leukahihna on valmistettu sileästä ekonahasta, joka takaa täydellisen mukavuuden, turvallisuuden sekä istuvuuden yhdessä kypärän takana olevan Sena-kierrelukon kanssa.
Kypärän käyttöliittymä on vasemmalla sivulla, josta voit ohjata toimintoja. Kypärässä on integroitu USB-ladattava akku, jonka kesto on noin 16 tuntia.

Kypärän mukana toimitetaan kätevällä suojapussi ja usb-johto.
Koot: M (55 – 59 cm) ja L (59 – 62 cm)
Värit: musta, sininen, valkoinen ja harmaa
Paino: 400 g (M-koko)

Katso mainio Senan käyttövideo tästä linkistä sekä tästä linkistä (linkit ohjaavat sinut sivultamme Youtube-videoon)
Sena kypäriin on saatavana mainioita lisävarusteita, kuten kauko-ohjaimia ja Senan omia kypäräkameroita

Brand

Sena

Lisätiedot

Koko

L, M