Valitse sivu

Tex-Lock Mate vaijeri runkolukolle

119,00 

Tex-loc on erittäin turvallinen ja pyörääsi naarmuttamaton lukitusvaijeri joka kiinnitetään pyörän runkolukkoon.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Tex-Lock Mate lukitusketju runkolukolle

Tex-lock mate on pehmeä kangaspäällysteinen runkolukkoon kiinitettävä vaijeri jonka voit kiinnittää pyöräsi runkolukkoon jos siinä on erilliselle kaapelille paikka.
Tex-lock- mate on valmistettu useista kerroksista huipputeknisiä kuituja ja karkaistua metalliydintä. Jokainen kerros täyttää tietyn tehtävän ja suojaa pyörääsi varkauksilta esim. pulttileikkureilla, tulella tai sahoilla.
Pyörän lukon pehmeä pinta suojaa pyörääsi naarmuilta ja korviasi kolinalta. Tex-lock mate:n päässä oleva (erilliseen runkolukkoon asetettava) pultti on karkaistu ja sopii tavallisiin runkolukkoihin joissa on pultille tyehty reikä.
120 cm:n pituus on erinomainen, tällä saat pyörä eri kohdista kiinnitettyä vaikka johonkin ulkoiseen kuten kaiteeseen, tolppaan jne.
Lukon mukana tulee erillinen pussi johon voit taitella Tex-lockin, pussin vouit kiinnittää vaikka tavaratelineelle tai pyörän runkoon.

Saatavana värit musta ja harmaa.
Pituus 120 cm
Paino 1040 gr

Alla kuva kiinnityksestä eerilliseen runkolukkoon, kuten Axa Solid Plus runkolukko

Brand

Witt (DK)

Witt sähköpyörät ovat tanskalaiset designerit suunitelleet erittäin käytännöllisiksi ja tyylikkäiksi. Saksalainen Brose mooottori sekä erittäin laadukkaat Shimano osat tekevät Witt pyöristä luotettavan ja nopean sähköpyörän työmatkoille ja kaupunkiin

Lisätiedot

Malli

Tex-Lock Mate- lukitusketju runkolukolle – harmaa, Tex-Lock Mate- lukitusketju runkolukolle – musta

Saatat myös pitää...