Valitse sivu

Thule Pack’n Pedal Tour Rack pyörän etu- ja takateline

79,00 

Thule pyörän tavarateline sopii mainosti maastopyöriin ja joustokeulalla varustettuihin esim. täysjoustopyöriin sekä useimpiin tavallisiin ja pyörämalleihin.
Thulen Tour rack sopii myös useimpin sähköpyöriin etutelineeksi sekä sähköavusteisiin MTB pyöriin takatavaratelineeksi ja myös etutelineeksi.
Tavarateline kiinnitetään etuhaarukkaan tai takahaarukkaan.

Saatavuus: -.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Thule Thule Pack’n Pedal Tour pyörän etu- ja takateline

Patentoitu Thulen pyörän tavarateline sopii useimpiin polkupyöriin ja pyörämalleihin, myös maastopyöriin ja joustokeulalla varustettuihin polkupyöriin. Thulen Tour rack sopii myös useimpin sähköpyöriin etutelineeksi jos akku on takana ja sähköavusteisiin MTB pyöriin takatavaratelineeksi ja myös etutelineeksi. Työmatkapyöräilyn tarpeisisin tässä telineessä on kiskot sivulaukuille
Kevyen tavaratelineen kiinnitys ja irrotus pyörään on helppoa erinomaisen kiinnitysjärjestelmän avulla. Mainiot kumi-pidikkeet pitävät telineen hyvin kiinni kovassakin menossa painavillakin laukuilla.
Tavarateline on säädettävissä kuten haluat, kiskot ja tason saat juuri pyörääsi sopivaksi. Maksimi rengaskoko sopivuudelle on 29″ x 2,5″. Tavaratelineeseen saa hyvin kiinnitettyä yleisimmät etu- ja takavalot.
Katso myös muu laaja pyörän telineiden valikoimamme. Meiltä saat myös asennuksen pyörän korille ja telineille

​Tavaratelineen paino 0,99kg, kapasiteetti eten kiinnitettynä 10 kg, takana 25 kg.
Viiden vuoden takuu
Ja Made in Sweden

 

Brand

Thule

Thule

Saatat myös pitää...