trioBike Taxi sähköavusteinen riksapyörä

7 300,00 

Kuvaus

trioBike Taxi sähköavusteinen riksapyörä

trioBike Taxi on  kahden aikuisen kuljetukseen suunniteltu sähköavusteinen pyörä, se on erittäin mukava ja ja todella vakaa ajaa.
Kyydissä istuvilla on mainiot oltavat, kyyti on mukavaa suuren istuintilan ansiosta.
trioBike valmistetaan Tanskassa ja taxipyörä on todella suosittu malli ympäri maailman, sen turvallisuustekijät ovat huippuluokkaa ja täyttävät vaativatkin standardit.

Helppo ja tehokas liikkuvuus ei ole vain nuorten ja dynaamisten ihmisten etuoikeus, trioBiken näkökulmasta oikeus helppoon liikkumiseen ei katso ikää! Uusi trioBike Taxi -malli on suunniteltu pyöräilyyn iästä riippumatta; mahdollistamaan kaikille pyöräilyn tuoman vapaudentunteen, hiuksissa virtaavan tuulen ja parantuneen elämänlaadun, jonka vain pyöräily voi tarjota!

Kööpenhaminasta käsin toimiva Cycling Without Age on vuodesta 2012 asti toiminut ja tällä hetkellä johtava organisaatio pyöräilykokemuksien tarjoamisessa vanhuksille.

Uusittu TrioBike Taxi on helposti ohjattava ja mukava ajaa, suunniteltu käytännölliseksi mutta samalla tyylikkääksi. Se on ensisijaisesti suunniteltu kuljettamaan aikuisia, erityisesti vanhuksia. Matkustajien istumapaikka on yksi markkinoiden leveimmistä, sisäleveydeltään 90 cm. Ergonominen rakenne takaa erittäin rennon istuma-asennon. 

TrioBike Taxi ei ole pelkästään taksipyörä, se on renkaiden päällä liikkuva sohva. Se on suunniteltu aivan erityisesti matkustajien tarpeet ja mukavuus huomioon ottaen. Vaikutteita on otettu muutamista ikonisimmista skandinaavisista huonekaluista. Etulaatikko on valmistettu saksalaisen valmistajan taivutetusta vanerista, jota käyttävät myös monet tunnetut huonekalusuunnittelijat, kuten Jørgen Wegner.

Istuimelle johtava astinlauta on suunniteltu siten, että istumaan pääsee mahdollisimman helposti. Keskeltä irrotettava levy helpottaa istuimelle nousemista erityisesti niille, joilla on vaikeuksia kävelemisen tai tasapainon kanssa. Irrotettavan levyn ansiosta jalkoja ei tarvitse nostaa istuttaessa pyörän kyytiin, mikä takaa turvallisen kyytiin nousun.  

Pehmustetun istuimen on valmistanut Tanskassa sama yritys, joka valmistaa myös Arne Jacobsenin Egg– ja Swan -tuolien pehmusteet. Tuloksena on pehmeä ja äärimmäisen mukava istuin, joka on myös helppo puhdistaa.

Ajon aikaisen turvallisuuden takaavat turvavyöt kummallekin matkustajalle. Turvavyöt ovat myös yhdistettävissä, mikäli tarkoitus on kuljettaa vain yhtä matkustajaa istuimen keskiosassa.

TrioBike Taxi penkin alta löydät huikean tilavan 70 litran säilytystilan. 

Sadekuomu on kiinteästi kiinni pyörässä. Se on helppo laskea alas auringon paistaessa ja yhtä lailla vaivatonta nostaa taas takaisin sään muuttuessa huonommaksi. Kuomussa on useita ikkunoita riittävän näkyvyyden takaamiseksi. Kuomun kangas on vedenpitävää ja väriä päästämätöntä materiaalia.

Promomovec-sähköavustuksen ansiosta eteenpäin meneminen on äärettömän vaivatonta, myös ylämäkeen ja kahta matkustajaa kuljettaen! Promovecia pidetään yhtenä parhaista ja luotettavimmista sähköavustussysteemeistä markkinoilla, koorroti-akkuyhdistelmä on markkinoiden vahvin ja vääntävin.
Yhdellä latauksella voit päästä jopa 60 km matkan, ja llataaminen on vaivatonta, nopeaa ja helppoa.
Ajoergonomia on pitkän kehitystyön tuloksena erinomainen.

 • Uusi TrioBike taxi:

  •                         Kestävä design takaa tasaisen suorituskyvyn.

  •                         Promovec Tanskalainen sähköavustusjärjestelmä

  •                         Maksimikuorma: 160 Kg + kuski.

  •                         Maksimi kokonaiskuorma: 250 Kg (kuski mukaan lukien).

  •                         Vahvistetut vanteet ja navat.

  •                         Lujaa tekoa oleva alumiinirunko, ruostumaton ja jäykkä.

  •                         Shimano Deore 9-v ulkovaihteet.

  •                         Tektro-Shimano hydrauliset jarrut edessä ja takana.

  •                         Seisontalukitus estää pyörän liikkumisen noustessa pyörän selkään tai pois ja lastatessa.

  •                         Helposti säädettävä satulan ja ohjaustangon korkeus joka sopii kaiken pituisille- 151-205 cm

  •                         Vakuutusyhtiöiden hyväksymä Basta-lukko.

  •                         Pistosuojatut renkaat.

  •                         Lämmin ja vedenpitävä huopa matkustajille.

  •                         Heijastimet, soittokello sekä ainutlaatuinen rungon tunnistusnumero.

  •                         Etu- ja takavalot.

  •                         Mitat: 225x106x121 cm (Pituus x Leveys x Korkeus). Kopan sisämitta: 90 cm.

  •                         Kokonaispaino 53 kg (sisältäen sähkömoottorin ja akun).

  TrioBike suunnittelee, kehittää, tuottaa ja myy liikenneratkaisuja urbaaneille perheille. Vuodesta 2004 he ovat tarjonneet perheille mahdollisuuden ajatella hieman eri tavalla; valita turvallisen, tyylikkään, terveyttä edistävän ja saasteettoman vaihtoehdon liikkumiseen vilkasliikenteisissä kaupungeissa ympäri maailman.

  Tanskassa pyöräily on ollut osa kaupunkikulttuuria jo huomattavan pitkään. Polkupyörät eivät ole pelkästään harrastamista tai vapaa-aikaa varten, vaan niitä käytetään päivittäiseen liikkumiseen. Kyseessä on tanskalaiseen kulttuuriin tiiviisti liittyvä ilmiö. Kuvittele, minkälaisen muutoksen voisit itse saada aikaan valitsemalla tällaisen liikkumisen vaihtoehdon.

 

Brand

trioBike

trioBike

Saatat myös pitää...