Valitse sivu

Van Nicholas Amazon Cross titaaninen cyclocross-pyörä

3 099,00 

263 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla – 24 kk 153 € kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Saatavuus: -.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

AMAZON CROSS
Cyclocross on yksi nopeiten kasvavista pyörällä kilpailemisen muodoista maailmalla ja erityisesti Euroopassa. Tämän rajun, nopean, armottoman ja ennen kaikkea mutaisen hauskanpidon tarpeet erityisesti huomioon ottaen Van Nicholas esittelee Amazon Cross -mallinsa. Ylikokoisesta putkesta valmistettu, aggressiivisen CX-geometrian omaava pyörä on kuin räätälöity cyclocrossille lajinomaiseen ajoon – Amazon Cross on varma valinta kun haluat heittäytyä cyclocrossin vauhdin vietäväksi eläen sataprosenttisesti käsillä olevassa hetkessä!
Tämä titaaninen cyclocross on saatavana 5 eri runkokoossa ja valittavanasi on 6 tehokasta osasettiä. Van Nicholas Amazon videoesittely tässä linkissäRakenna ja tilaa oma Amazon Cross pyöräsi tässä linkissä
 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen 

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa! Tälläkin titaanirungolla on elinikäinen runkotakuu.

Käyttötarkoitukseensa paras mahdollinen pyörä

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan!

Van Nicholas Amazon cyclocross on saatavilla useilla osasarjoilla

SRAM Force 1×11/2x11sp – 3.199

SRAM Red 22 2x11sp – 4.599

Shimano 105 2x11sp – 2.899

Shimano Ultegra 2x11sp – 3.199

Shimano Dura-Ace 2x11sp – 4.499

 

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas

Saatat myös pitää...