Valitse sivu

Van Nicholas Aquilo sprintterin maantiepyörä

3 099,00 

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

AQUILO
Sprintterin unelma! Ketterä, kisaisan jäykkä ja kevyt – Aquilo on suunniteltu vain yksi asia, maksimaalinen nopeus, mielessä. Täysiverinen kisaratsu Aquilo takaa, että kilpasiskot- ja veljet jäävät irtiotossa taakse!

Van Nicholas valmistajan sivu tässä linkissä , Aquilo vidoesittely tässä linkissä

Rakenna ja tilaa oma Aquilo pyöräsi tässä linkissä

 

 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen 

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa! 

Käyttötarkoitukseensa paras mahdollinen pyörä

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan! 

Aquilo on saatavilla useilla osasarjoilla

SRAM Force 1×11/2x11sp – 3.099

SRAM Red 22 2x11sp – 4.499

Shimano 105 2x11sp – 2.799

Shimano Ultegra 2x11sp – 3.099

Shimano Dura-Ace 2x11sp – 4.399

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas