Valitse sivu

Van Nicholas Revelstoke titaaninen maastopyörä

3 999,00 

338 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla – 24 kk 195 € kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Saatavuus: -.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Van Nicholas Revelstoke titaanirunkoinen maastopyörä

Revelstoke on jäykkäperäinen maastopyörä eli toisin sanoen 100 prosenttia hauskuutta mutkittelevilla poluilla, mudassa, juurakossa ja kivikossa. Voit luottaa että kevyt, aggressiivinen ja jäykkä titaanirunko vie sinut sinne, minne ikinä haluatkin. Saatavilla nykytrendien mukaan joko 29” tai plussakoon 27.5+” -renkailla. Navat tietysti Boost-leveyksillä. Osasarjoissa on valinnan varaa mieltymyksesi mukaan.

Miksi Van Nicholas?
Lähtökohtaisesti tarkoituksemme on rakentaa sinulle pyörä, joka kulkee mukanasi pitkän aikaa, mahdollisesti koko loppuelämäsi.
Jokainen Van Nicholas -pyörä kootaan tilauksesta ja tämän vuoksi käsilläsi on verrattoman suuri valikoima osavaihtoehtoja, eikä sinun tarvitse tyytyä ennalta määriteltyyn valmispyörään. Jokainen Van Nicholas pyörä räätälöidään ammattitaidolla, tarpeesi ja ajotyylisi tarkasti huomioon ottaen. Runkojen kokovalikoima ja tarkkaan suunnitellut geometriat takaavat sen, että jokaiselle löytyy takuulla sopiva pyörä. Lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja osasarjojen valinnan suhteen. Näin voit noudattaa omaa linjaasi sellaisissakin elämän ja kuoleman kysymyksissä kuin valitako Shimano vai SRAM? Van Nicholas Bike Builder -sivulla pääset räätälöimään pyörän yksityiskohtia myöten omia mieltymyksiäsi vastaavaksi. Tarvittaessa tarjoamme kaiken ammattitaitomme ja tietämyksemme avuksesi, jotta lopputulos olisi varmasti paras mahdollinen. ​

Van Nicholas valmistajan sivu tässä linkissä

Rakenna ja tilaa oma Revelstoke pyöräsi tässä linkissä

 

 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa!

Käyttötarkoitukseensa paras mahdollinen pyörä

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan!

Van Nicholas Revelstoke on saatavilla seuraavilla osasarjoilla:

SRAM X1 1x11sp EUR 4.299
SRAM XX1 1x11sp EUR 4.999
SRAM X01 Eagle 1x12sp EUR 4.899
SRAM XX1 Eagle 1x12sp EUR 5.199
Shimano XT 1x11sp EUR 3.899
Shimano XT 2x11sp EUR 3.999
Shimano XTR 1x11sp EUR 4.899
Shimano XTR 2x11sp EUR 5.099

 

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas

Saatat myös pitää...