Valitse sivu

Van Nicholas Tuareg 27.5” titaanirunkoinen XC jäykkäperä maastopyörä

4 190,00 

354 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla – 24 kk 204 € kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Saatavuus: -.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Van Nicholas Tuareg 27.5” ​ titaanirunkoinen XC jäykkäperä

Nyt on peto irti! Tämä XC-peto on suunniteltu metsäpolkujen raastamiseen sellaisella nopeudella ja kovuudella, että heikompia hirvittää takuulla! Tuareg on kevyt, jäykkä ja supernopea – juuri se mitä vaativa metsään menijä tietää tarvitsevansa. Klassisen crosscountry-geometrian omaava titaanirunko on omiaan nopeaan etenemiseen haastavassakin maastossa. 27.5” malli  on enemmän niille, joka haluat ketteryyttä ja rullaavuutta juuri oikeassa suhteessa ja 29” malli niille jotka rullaavat esteiden yli miltei tanssinomaisella helppoudella.

Miksi Van Nicholas?
Lähtökohtaisesti tarkoituksemme on rakentaa sinulle pyörä, joka kulkee mukanasi pitkän aikaa, mahdollisesti koko loppuelämäsi.
Jokainen Van Nicholas -pyörä kootaan tilauksesta ja tämän vuoksi käsilläsi on verrattoman suuri valikoima osavaihtoehtoja, eikä sinun tarvitse tyytyä ennalta määriteltyyn valmispyörään. Jokainen Van Nicholas pyörä räätälöidään ammattitaidolla, tarpeesi ja ajotyylisi tarkasti huomioon ottaen. Runkojen kokovalikoima ja tarkkaan suunnitellut geometriat takaavat sen, että jokaiselle löytyy takuulla sopiva pyörä. Lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja osasarjojen valinnan suhteen. Näin voit noudattaa omaa linjaasi sellaisissakin elämän ja kuoleman kysymyksissä kuin valitako Shimano vai SRAM? Van Nicholas Bike Builder -sivulla pääset räätälöimään pyörän yksityiskohtia myöten omia mieltymyksiäsi vastaavaksi. Tarvittaessa tarjoamme kaiken ammattitaitomme ja tietämyksemme avuksesi, jotta lopputulos olisi varmasti paras mahdollinen.

Van Nicholas valmistajan sivu tässä linkissä

Rakenna ja tilaa oma Tuareg pyöräsi tässä linkissä

 

 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa!

Käyttötarkoitukseensa paras mahdollinen pyörä

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan!

Van Nicholas Tuareg on saatavilla seuraavilla osasarjoilla:

SRAM X1 1x11sp EUR 4.527
SRAM XX1 1x11sp EUR 5.227
SRAM X01 Eagle 1x12sp  5.127 €
SRAM XX1 Eagle 1x12sp  5.427 €
Shimano XT 1x11sp  4.190 €
Shimano XT 2x11sp  4.227  €
Shimano XTR 1x11sp 5.127 €
Shimano XTR 2x11sp  5.327 €

 

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas

Saatat myös pitää...