Valitse sivu

Van Nicholas Zion 29er Rohloff Titaanirunkoinen endurance maastopyörä

5 050,00 

426 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla – 24 kk 246 € kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Van Nicholas Zion 29er Rohloff

Zion Rohloff 29er – tämän titaanirunkoisen maastopyörän kuvan löydät sanakirjasta kohdalta luotettava! Sama geometria kuin Zion 29er -mallissa yhdistettynä kenties maailman arvostetuimpaan ja luotettavimpana pidettyyn napavaihteeseen. Kirsikkana kakun päällä mahdollisuus valita pyöräsi myös Gates hihnavedolla. Pidämme henkilökohtaisesti Zion 29er Rohloffia nappivalintana pidempiin endurance-tapahtumiin ja pidemmille seikkailuille joissa teknisiin ongelmiin ei yksinkertaisesti ole varaa.

Videoesittely ZION 29er tässä linkissä

Miksi Van Nicholas?
Lähtökohtaisesti tarkoituksemme on rakentaa sinulle pyörä, joka kulkee mukanasi pitkän aikaa, mahdollisesti koko loppuelämäsi.
Jokainen Van Nicholas -pyörä kootaan tilauksesta ja tämän vuoksi käsilläsi on verrattoman suuri valikoima osavaihtoehtoja, eikä sinun tarvitse tyytyä ennalta määriteltyyn valmispyörään. Jokainen Van Nicholas pyörä räätälöidään ammattitaidolla, tarpeesi ja ajotyylisi tarkasti huomioon ottaen. Runkojen kokovalikoima ja tarkkaan suunnitellut geometriat takaavat sen, että jokaiselle löytyy takuulla sopiva pyörä. Lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja osasarjojen valinnan suhteen. Näin voit noudattaa omaa linjaasi sellaisissakin elämän ja kuoleman kysymyksissä kuin valitako Shimano vai SRAM? Van Nicholas Bike Builder -sivulla pääset räätälöimään pyörän yksityiskohtia myöten omia mieltymyksiäsi vastaavaksi. Tarvittaessa tarjoamme kaiken ammattitaitomme ja tietämyksemme avuksesi, jotta lopputulos olisi varmasti paras mahdollinen. ​

Van Nicholas valmistajan sivu tässä linkissä

Rakenna ja tilaa oma Zion Rohloff pyöräsi tässä linkissä

 

 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen 

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa!

Paras mahdollinen pyörä tarkoitukseensa

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan!

Osavalinnat

Zion 29er Rohloff saatavilla seuraavilla vaihtoehdoilla:

Rohloff 14sp – 4.749

Rohloff 14sp hihnavedolla – 5.049

 

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas

Saatat myös pitää...