Valitse sivu

Van Nicholas Zion 29er Titaanirunkoinen yleismaastopyörä

3 199,00 

272 € / kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla – 24 kk 157 € kk  Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Van Nicholas Zion 29er

Zion on Van Nicholaksen maastopyörävalikoiman Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Lyhyesti se on titaanirunkoinen maastopyörä, joka on kotonaan niin poluilla, hiekalla ja soralla, kuin haastavammassakin maastossa. XC, Enduro – kaikki onnistuu! Zionin geometria on suunniteltu ensisijaisesti ajomukavuutta silmällä pitäen. Luotettava valinta kestävyyspainotteiseen maastoajoon. Jaksaa tasan niin pitkälle kuin sinäkin!

Miksi Van Nicholas?
Lähtökohtaisesti tarkoituksemme on rakentaa sinulle pyörä, joka kulkee mukanasi pitkän aikaa, mahdollisesti koko loppuelämäsi.
Jokainen Van Nicholas -pyörä kootaan tilauksesta ja tämän vuoksi käsilläsi on verrattoman suuri valikoima osavaihtoehtoja, eikä sinun tarvitse tyytyä ennalta määriteltyyn valmispyörään. Jokainen Van Nicholas pyörä räätälöidään ammattitaidolla, tarpeesi ja ajotyylisi tarkasti huomioon ottaen. Runkojen kokovalikoima ja tarkkaan suunnitellut geometriat takaavat sen, että jokaiselle löytyy takuulla sopiva pyörä. Lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja osasarjojen valinnan suhteen. Näin voit noudattaa omaa linjaasi sellaisissakin elämän ja kuoleman kysymyksissä kuin valitako Shimano vai SRAM? Van Nicholas Bike Builder -sivulla pääset räätälöimään pyörän yksityiskohtia myöten omia mieltymyksiäsi vastaavaksi. Tarvittaessa tarjoamme kaiken ammattitaitomme ja tietämyksemme avuksesi, jotta lopputulos olisi varmasti paras mahdollinen. ​

Videoesittely ZION 29er tässä linkissä

Van Nicholas valmistajan sivu tässä linkissä

Rakenna ja tilaa oma Zion pyöräsi tässä linkissä

 

 
Titaani – runkomateriaalien kuninkaallinen 

Van Nicholas titaanipyörät ovat sanoinkuvaamattoman kauniita, käsiteltävyydeltään hienostuneita ja tämän lisäksi uskomattoman lujaa tekoa. Kaikkien näiden ominaisuuksien saavuttamiseen on käytännössä vain yksi materiaali; titaani. Materiaali onkin se alkupiste, josta kaikki suunnittelutyö Van Nicholaksella lähtee liikkeelle. Kuvittele materiaali joka pystyy ominaisuuksiltaan ei pelkästään kilpailemaan muiden kanssa, vaan määrittelemään kokonaan uudenlaiset vaatimukset ja standardit: Van Nicholaksen titaanirungot ovat kevyempiä kuin teräksestä tai alumiinista tehdyt ja kilpailevat tasapäisesti hiilikuidun kanssa. Lujuudessa ja kestävyydessä titaani onkin sitten omaa luokkaansa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ei ole titaanisen pyörän kanssa!

Paras mahdollinen pyörä tarkoitukseensa

Van Nicholaksella jokaisen pyörän suunnitteluprosessi kiteytyy yhteen yksinkertaiseen tavoitteeseen; suunnitella pyörä, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla sille suunnitellussa käyttötarkoituksessa. Runkogeometrian ja muiden rakenteellisten ratkaisujen lisäksi suurta roolia näyttelevät myös osavalinnat. My Van Nicholas -palvelussa sinä pääset valitsemaan tarkoin valituista komponentti- ja osasarjoista juuri mieleisesi. Näin syntyy pyörä, joka toimii juuri niin kuin haluat sen toimivan!

Laaja vaihteistovalikoima

Zion 29er malliin on saatavana seuraavat vaihteistot:

SRAM X1 1x11sp – 3.599

SRAM XX1 1x11sp – 4.299

SRAM X01 Eagle 1x12sp – 4.199

SRAM XX1 Eagle 1x12sp – 4.499

Shimano XT 1x11sp – 3.199

Shimano XT 2x11sp – 3.299

Shimano XTR 1x11sp – 4.199

Shimano XTR 2x11sp – 4.399

 

Brand

Van Nicholas

Van Nicholas

Saatat myös pitää...