Valitse sivu

Whyte Winchelsea v1

3 999,00 

Erittäin tyylikäs ja varmatoiminen sähkögravel arvostetulta englantilaiselta Whyte valmistajalta, Fazua Evation System sähkösarja lennättää pyöräsi huomaamatta ja kauas!

Leasing  24 kk  152,50 € /kk     36 kk 107,40€ /kk    48 kk  86,00€ /kk     60 kk  74,00€ /kk     Lue Leasing sopimuksesta lisää tästä linkistä

Rahoitus 339 € kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla  196 € 24kk maksuajalla ( arvio )Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  
Lue lisää rahoituksesta 

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Whyte Winchelsea v1 sähköavusteinen Gravelpyörä

Winchelsea sähköavusteinen gravelpyörä Fazua eBike -järjestelmällä- todella tyylikäs ja geometrialtaan erittäin ketterä sähköpyörä jolla pääset vaivattomasti töihin tai pitkillekin tie- ja polkuseikkailuille. Tällä on oikein hauska ajella.

Winchelsean ajotuntuma ja käsiteltävyys on samanlainen kuin Whyten muissakin palkituissa ja arvostetuissa gravel-pyörissä. Sähköavustuksen ansiosta tällä pyörällä taitetaan todella pitkiäkin matkoja sekä työssä että vapaalla.

Fazua eBike sähkösarja avustaa juuri silloin kun apua tarvitset, nopeassa ja verrattain kevyessä pyörässä akku riittää pidemmälle kuin useissa sähköpyörissä. Helppokäyttöinen Fazua on nopeasti yleistymässä kaikilla valmistajilla sen helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta. Fazua on erittäin kevyt kokonaisuus (4,2kg) eikä siitä aiheudu minkäänlaista vastustusta jos haluat ajaa ilman avustusta. Akun ja moottoriyksikön voit halutessasi irrottaa käden käänteessä jolloin pyörä toimii luomuna täydellisesti ja 2,9 kg kevyempänä! Halutessasi voit varata pitkille matkoille mukaan ylimääräisen pienikokoisen mutta tehokkaan lisäakun (1,4kg)

Sramin tehokkaasta 1 x 11 -vaihteistosta löytyy sopiva vaihde joka tilanteeseen ja hydrauliset jarrut pysäyttävät pyörän varmasti ja hallitusti säästä riippumatta. 47 mm WTB Horizon Road Plus -renkaat toimivat erinomaisesti maantiellä, soralla ja poluilla.

FAZUA Evation eBike järjestelmä
FAZUA -sähkösarja koostuu kolmesta osasta, irrotettavasta runkoon istutetusta ja helposti irrotettavasta kampikeskiöstä, rungossa olevasta moottorista ja akusta, jotka voit helposti irrottaa. Akun voit ladata USB-portin kautta.

FAZUA Ride 50 Evation Drivepack moottoriosa
Järjestelmän sydän on täysin saumattomasti avustusta antava 250W (peak 450W) moottori tuo tarvittaessa kunnon potkua ja tukee polkemistasi tarpeen tullen erittäin luonnollisesti. Yksikön paino on 1,9kg ja se on helposti irrotettavissa jos et sitä tarvitse.

Fazua Energy 250X akku
Energy 250X Lithium-Ion akku 252 Wh teholla on täysin riittävä pitkillekin matkoille, onhan kyseessä nopea pyörä jolla ylläpidät helposti vauhtia yli 25 km/h johon saakka moottori avustaa.
Pyörän vesipullon kokoinen akku irtoaa sekunneissa jos et tarvitse sitä mukaan tai jos haluat ottaa vara-akun superpitkille matkoille mukaan. 252 Wh, 29.5 x 8 x 7.5 cm, 1.4 Kg, Sleep Mode 8 tunnin käyttämättömyyden jälkeen, FAZUA laturi 7Ah, 36V

Fazua kampikeskiö
Pyörän runkoon kiinnitetty voimansiirto tuottaa 55Nm tehon joka on optimaalinen avustus nopealle pyörälle. Keskiö ei tuo minkäänlaista vastustusta ja se on tarpeen tullen helposti vaihdettavissa.
Vääntösensorit molemmin puolin ja optiona kadenssin tunnistin tuovat luonnollisen ajotuntuman. Minimi Q factor 135 mm (ilman kampia)
Ketjulinja 49 mm, 52 mm
Sensorit  Kadenssi ja väänto
Paino 1,3 kg

36REMOTE BX sähköavustuksen ohjain
Tyylikäs ja moderni hipaisuista reagoiva ohjainyksikkö on helppo käyttää. Kolme avustustasoa, integroitu Bluetooth.

Sovellus
Kaukosäätimessä on bluetooth-yhteys, joten lataa FAZUA-sovellus, jotta voit kontrolloida sähköpyörääsi ja omaa suorituskykyäsi. Sen avulla saat käyttöösi moderneja erityisominaisuuksia, kuten GPS:n sykkeen seurannan sekä yhteyden navigointiominaisuuksiin, karttoihin, tilastoihin ym.

https://fazua.com/en/

Brand

Whyte

Lisätiedot

Runkokoko

52cm, 54cm, 56cm

Ominaisuudet

Runko

6061 Hydroformattu T6 Alumiini, erikoisohennettu SCR, Tapered Head Tube, Custom Drawn, Chainstay Flat Mount 160mm Disc Mount, Custom Whyte Dropouts

Haarukka

Whyte Straight Bladed 6061 Alloy, Alloy Tapered Steerer, sisäiset vaijeriviennit, Flat Mount Dropouts, 12mm x 100mm Stealth läpiakseli, korvakkeet lokasuojille

Ohjainlaakeri

FSA No. 42, Integrated Road, 1 1/2” Lower and 1 1/8” Upper Sealed Cartridge Bearings

Ohjaustanko

Whyte Road 500, 31.8mm, 500mm Wide

Ohjainkannatin

Whyte Alloy, +-7° Rise, 52cm 70mm, 54cm 80mm, 56cm 90mm Extension

Tankonauha

Whyte Anti Slip, Cross Bar Tape

Vaihteet

SRAM Apex 1 x 11 v

Takavaihtaja

SRAM Apex 1, Long Cage, 11 Speed

Jarrut

SRAM Apex 1 Hydraulic, 160mm Flat Mount, Internal Routing

Jarrukahvat

SRAM Apex 1, Alloy

Vanteet

WTB ST i25 TCS 2.0 System, Pinned Joint, Tubeless Ready, 32 Hole

Navat

Double Sealed Cartridge Bearings, Centre-lock, 12mm x 142mm läpiakseli, 32, alumiinia

Pinnat

2.0mm, PG, mustat, ruostumaton teräs, messinkinippelit

Renkaat

WTB Horizon TCS System 650b x 47c, Light/Fast , Tan Sidewall, Dual DNA Compound, Lightweight Tubeless Casing

Kasetti

SunRace CSMS7, 11-42, 11 Speed

Ketju

SunRace CN11, Black, 11 Speed

Kampisetti

Whyte Alloy cranks, 170mm, ISIS with Narrow Wide 42t Alloy for Fazua, Black

Kampikeskiö

Fazua Evation System

Satulatolppa

Whyte 6061 Alloy, 25mm Offset, 27.2mm 52/54 350mm, 56 400mm, 2 Bolt Clamp

Istuin

Whyte Custom, Triple Panel Design

Polkimet

Fibre Reinforced Composite Platform

Indicates an upgrade or improvement over previous version

Väri

Matt Granite with Silver / Grey

Koot

52,54,56

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tällä sivustolla oleviin tuotetietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mukaan lukien varusteet, tekniset tiedot, mallit, värit, materiaalit ja hinnat.

Osamaksu

Voit maksaa pyöräsi kätevästi Classic Bike Rahoituksella 1800€ – 10 000 €  kaikissa liikkeissämme  sekä verkokaupassamme ostoskori-vaiheessa.
Luoton minimi on 1800€ mutta voit käyttää myönnettyä luottosummaa aina kuten haluat, vaikka pieneenkin ostokseen. Voit myös korottaa luottoasi helposti.
Resurs Bank on yhteistyökumppanimme osamaksuissa ja rahoituksessa, heillä on valittavana jopa12 kk korotonta maksuaikaa ja kokonaiskorot tämänkin jälkeen ovat erittäin maltilliset.

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai liikkeissämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Ja maksueriä voit muokata tarpeen mukaan sopimuksen mukaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana liikkeissämme näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös käyttää luottoa verkkokaupassamme ja tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai s-postilla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 4,90 €
24 kk 12,90 % 4,90 €
48 kk 14,90 % 4,90 €

Esimerkkiostos: 5000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,90 €. Todellinen vuosikorko: 1,13 %. Luoton kustannukset: 58,80 €.
Maksettava yhteensä: 5058,80 €. Osamaksuerä/kk: 421,56 €, 12 erää.
Classic Bike Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)
Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Hae luotto etukäteen puhelimellasi
Luottohakemuksen voi tehdä helposti etukäteen puhelimella ennen ostosten maksamista – paikasta ja ajasta riippumatta. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Näin mobiililuottohakemus toimii

  1. Lähetä myymäläkoodi tekstiviestinä numeroon 18311 (saat myymäläkoodin myymälästämme tai Resurs asiakaspalvelusta)
  2. Saat paluuviestinä linkin, jolla siirryt luottohakemukselle.
  3. Henkilöllisyytesi varmistetaan pankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan ja tehdään automaattinen luottoarviointi.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi.
  5. Luotto on valmis käytettäväksi.

Hae luotto etukäteen verkossa
Voit täyttää luottohakemuksen helposti sivuillamme olevan linkin kautta jo ennen ostosten tekoa (yllä, Classic bike luottohakemus). Luotto on heti käyttövalmis.  Me tarvitsemme vain henkilötunnuksesi ja saamasi luottotilin numeron.

Hae luottoa myymälässä
Voit hakea luottoa myymälässämme, me teemme luottohakemuksen kanssasi online-hakemuksella

Näin se toimii
Ota yhteyttä myymälän henkilökuntaan ja vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.
Myymälän henkilökunta tekee hakemuksen puolestasi
Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi.
Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Classic bike puhelin  +358-50-4655 989
S-posti [email protected]

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä ja leasing työsuhdepyörälle

Työsyhdepyörän saatte Classic biken kautta joko ostamalla pyörä suoraan yritykselle tai käyttämällä leasing-yhtiötä.

Classic bike tekee usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti.
Leasing yhteistyön Classic bike on sopinut seuraavien toimijoiden kanssa: Grenke, Svea,  Vapaus,  GoByBike,  Suomen työsuhdepyörä,  Fleet Innovation , Etufillari
Nordic Bike leasing

LEASING on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista (12 kk – 60 kk), sopimuksessa voi olla esim. polkupyöriä ja siihen kuuluvia tarvikkeita (kypärä, lukko jne.) ja vaikka huoltosopimus vuokrakaudelle – kaikki on sovittavissa yhdessä vuokranottajan ja Classic bike välillä.
Lue mm. HS artikkeli 14.2.21

TYÖSUHDEPYÖRÄ on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja, toki usein työntekijä on valmiiksi valinnut sopivan pyörän jonka hankinnan hyväksyttää työnantajallaan.
Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.
Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu 3600€ kolmessa vuodessa, eli 1200 € saakka vuosittain ja 100€ / kk.
Esimerkiksi jos pyörän ostohinta on 3600€ on koko tämä summa mahdollista antaa verovapaana luontaisetuna työntekijälle.
Mikäli pyörän ostohinta on esim. 5000€, on 3600€ verovapaata etua ja ylimenevän osan työnantaja voi tarjota palkan lisänä luontaisetuna tai vähentää työntekijän palkasta kuten verovapaankin edun osan.
Usein myös leasing-aikaa pidennetään kalliimpien pyörien hankinnassa. Pyörän haltija voi myös maksaa itse ylimenevän osan.
Työsuhdepolkupyörä hankintaan usein leasing-sopimuksella, johon parhaimmillaan sisältyy varkausvakuutus ja usein myös varusteet ja huoltopalvelut.
Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Mikäli yrityksellä ei ole valmiiksi sovittuna yhteistyötä leasing-yhtiön kanssa voi Classic bike auttaa valinnassa.
Käytännöt ovat lähes samat kaikilla, vuokra-aika on tärkeää esim. yli 3600€ maksavien pyörien sopimuksissa – esim. Svea leasing sopimuksen voi tehdä 500 – 30 000€ väliltä ja 12-60 kk ajalle. Näin verovapaan edun 100€ / kk voi hyödyntää myös kalliimmassa pyörässä.
Leasingsopimuksen loputtua voidaan hankkia uusi leasing-pyörä tai käytössä ollut pyörä voidaan myydä esim. pyörän käyttäjälle sovittavaan hintaan. Leasing-toimijoilla on omat hinnoittelut lunastusarvolle, yleensä 5-20% pyörän hinnasta.

Ole yhteydessä meihin, autamme mielellämme : 050-5148660 ja 050-5308964 tai [email protected]

Alla esimerkkejä Svea- leasinghinnoista. Laskemme mielellämme tarjouksen teille sopivasta pyörästä tai räätälöimme yrityksellenne sopivat vaihtoehdot huoltosopimuksineen.

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  24 kk leasing 109,23€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 3100 €  sis. alv 24% = 2500€ alv 0%.  36 kk leasing 75,68€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,17€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 24% = 2903€ alv 0%.  24 kk leasing 126,84€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 3600 €  sis. alv 36% = 2903€ alv 0%.  36 kk leasing 87,88€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 4,84€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  24 kk leasing 176,16€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,93€ / kk

Pyörä 5000€  sis. alv 24% = 4032€ alv 0%.  36 kk leasing 122,06€ kk 
Lisäksi laskutuspalkkio 9€/kk,  järjestelypalkkio 50€ / sopimus,  vakuutusmaksu 6,72€ / kk

Saatat myös pitää...