Valitse sivu

Woom Glug lasten juomapullo

25,00 

WOOM Glug – ehkä paras lapsille suunniteltu juomapullo?

Varastossa

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

WOOM Glug juomapullo lasten pyöriin ruostumatonta terästä

Joskus tulee jano, sehän on selvä! Varsinkin kuumana kesäpäivänä tai pitkillä pyöräretkillä lasten juomapullo pelastaa päivän. Tämä kätevä lasten pyöriin ja käsiin sopiva juomapullo on helppokäyttöinen ja se sujahtaa helposti reppuun vaikka koulupäivinäkin.

Materiaali äärimmäisen kestävää ruostumatonta terästä. Mukana tulee myös nerokas sivustaladattava juomapullon teline kiinnitettäväksi pyörään. Tehty myrkyttömästä ruostumattomasta teräksestä, joten se on täysin turvallinen valinta lapsellesi. Teräs materiaalina ei myöskään jätä ikäviä sivumakuja juomaan.

Pullon tilavuus on 500ml. Paino 145g. Voidaan pestä tiskikoneessa 65°C asti. Kiinnitykseen vaadittavat ruuvit tulevat mukana.

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on lapsille ja nuorille erityisesti valmistettu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.