Valitse sivu

Woom lasten juomapullo

19,00 

WOOM lasten ja nuorten juomapullo on PBA vapaava muovia

Väliaikaisesti loppu

Kuvaus

WOOM juomapullo lasten pyöriin

Joskus tulee jano, sehän on selvä. Varsinkin kuumana kesäpäivänä tai pitkillä pyöräretkillä lasten juomapullo pelastaa päivän. Tämä kätevä lasten pyöriin ja käsiin sopiva juomapullo on helppokäyttöinen ja se sujahtaa helposti reppuun vaikka koulupäivinäkin.
Lasten juomapullo sopii myös tosi hienosti WOOM lasten juomapullotelineeseen (12€)
Luonnollisesti tämä 0,5L juomapullo on PBA vapaa.

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen lastenpyöriä valmistava yritys jonka pyörät ovat todella laadukkaat, kevyet ja aivan erinomaisia ergonomialtaan. Jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat ja tarpeet sekä mitkä ovat parhaat osien  mitat eripituisille lapsille. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Saatat myös pitää...