Valitse sivu

Woom lasten kypärä- Keltainen

60,00 

WOOM lasten ja nuorten kypärät ovat todella laadukkaita, kevyitä, turvallisia ja myös palkittuja – siis erittäin laadukkaita ja turvallisia lasten kypäriä!

Kuvaus

Woom lasten kypärä – keltainen

WOOM-kypärä on täydellinen valinta turvaamaan nuoren WOOM-kuskin kalleinta omaisuutta – päätä.
Kuten pyörissä, myös kypärissä WOOM:illa on lähdetty liikkeelle siitä ajatuksesta, että lasten kypärä täytyy suunnitella eri tavalla kuin aikuisten vastaavat.
WOOM-kypärien erityisiä ominaisuuksia ovat muun muassa kattavampi suojaus sekä pään etuosalle että takaraivolle, erittäin helppokäyttöinen magneettisolki, tehokas ilmanvaihto ja koon soviteltavuus säädettävien pehmusteiden ja kehikon avulla.
WOOM kypärät saivat heti lanseerauksen jälkeen useita palkintoja!

Valittavanasi on 5 eri väriä ja 3 kokoa
Koot S= 48-53 cm, M=52-56 cm , L = 55-60 cm
Kypärän paino on ainoastaan 295 gr

Linkki valmistajan sivulle tästä

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on lapsille ja nuorille erityisesti valmistettu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Lisätiedot

Pään Koko

L, M, S

Saatat myös pitää...