Valitse sivu
Ale!

Woom lasten kypärä- Punainen

50,00 

WOOM lasten ja nuorten kypärät ovat todella laadukkaita, kevyitä, turvallisia ja myös palkittuja – siis erittäin laadukkaita ja turvallisia lasten kypäriä!

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Woom lasten ja nuorten kevyt kypärä – punainen

WOOM-kypärä on täydellinen valinta turvaamaan nuoren WOOM-kuskin kalleinta omaisuutta – päätä.
Kuten pyörissä, myös kypärissä WOOM:illa on lähdetty liikkeelle siitä ajatuksesta, että lasten kypärä täytyy suunnitella eri tavalla kuin aikuisten vastaavat.
WOOM-kypärien erityisiä ominaisuuksia ovat muun muassa kattavampi suojaus sekä pään etuosalle että takaraivolle, erittäin helppokäyttöinen magneettisolki, tehokas ilmanvaihto ja koon soviteltavuus säädettävien pehmusteiden ja kehikon avulla.
WOOM kypärät saivat heti lanseerauksen jälkeen useita palkintoja!

Valittavanasi on 5 eri väriä ja 3 kokoa
Koot S= 48-53 cm, M=52-56 cm , L = 55-60 cm
Kypärän paino on ainoastaan 295 gr

Linkki valmistajan sivulle tästä

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

Brand

Woom

Huomioithan tilaamiseen ja pyörien varastosaldoihin liittyen: mikäli pyörä löytyy varastosaldoilta joko Stadionin tai Tammiston liikkeestämme, voi sen saada heti mukaansa liikkeestä noutaessa. Suurin osa WOOM-lastenpyöristämme löytyy verkkokaupan varastostamme. Jos tilaat WOOM-pyörän verkkokaupan varastosta, kestää sen toimittaminen yleensä muutaman arkipäivän. WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittäin kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on erityisesti nuorille suunniteltu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin. Meillä löytyy kaikista WOOM-polkupyörien koista kokeilukappaleet sekä Stadionin että Tammiston myymälöistämme, tervetuloa kokeilemaan!  Huomioithan tilaamiseen ja pyörien varastosaldoihin liittyen: mikäli pyörä löytyy varastosaldoilta joko Stadionin tai Tammiston liikkeestämme, voi sen saada heti mukaansa liikkeestä noutaessa. Suurin osa WOOM-lastenpyöristämme löytyy verkkokaupan varastostamme. Jos tilaat WOOM-pyörän verkkokaupan varastosta, kestää sen toimittaminen yleensä muutaman arkipäivän.

Lisätiedot

Pään Koko

L, M, S

Saatat myös pitää...