Valitse sivu

Woom lasten pyöräilyhanskat talveen

22,00 

Tässäpä aivan järkyttävän hyvä, tyylikäs ja laadukas välikelin ja talven pyöräilyhanska!

Kuvaus

Woom lasten pyöräilyhanskat talveen

Varaudu syksyyn, talveen ja Juhanukseen!
Woom lasten ja nuorten pyöräilyyn sopivat ja suunnitellut sormikkaat pitävät käden lämpöisinä. Puhelimen näytön käyttö onnistuu riisumatta hanskoja, WOOM lasten talvihanskoissa on
lisäksi heijastavaa pintaa. Kerrassaan erinomaiset lasten talvipyöräilyyn tehdyt laadukkaat ja lämpöiset ajohansikkaat!

WOOM Molina pyöräilylippis toimii hyvin kaverina näille hanskoille!

Lasten ajohanskoja on saatavana 3 eri kokoa, 5, 6 ja 7

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on lapsille ja nuorille erityisesti valmistettu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Lisätiedot

Koko

5, 6, 7

Saatat myös pitää...