Valitse sivu

Woom lasten pyörän tavarateline

45,00 

WOOM pyöriin saa mainion WOOM tavaratelineen, joka on suunniteltu kokoihin WOOM 4, WOOM 5 ja WOOM 6.

Kuvaus

Woom lasten pyörän tavarateline

Olet sitten menossa tarhaan, kouluun tai kaverille, mukanasi saattaa olla kaikenlaista tarpeellista. Joskus tavaratelineestä voi olla paljonkin hyötyä – tavaratelineessä on kätevät kuminauhat, saat turvallisesti laukut, kepparit ja nallet kyytiin mukaan.

Tämä todella kevyt  lasten tavarateline on helppo kiinittää, sen takaosaan sopii myös erilaiset takavalot.
Saatavana WOON pyöriin kokoihin 3,4, 5 ja 6
Tavaratelineen maksimi kuorma saa olla 18 kg

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyöräyritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen lastenpyöriä valmistava yritys jonka pyörät ovat todella laadukkaat, kevyet ja aivan erinomaisia ergonomialtaan. Jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat ja tarpeet sekä mitkä ovat parhaat osien  mitat eripituisille lapsille. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Lisätiedot

Runkokoko

WOOM 3, WOOM 4, WOOM 5, WOOM 6