Valitse sivu

Woom lasten pyörän tavarateline

45,00 

WOOM pyöriin saa mainion WOOM tavaratelineen, joka on suunniteltu kokoihin WOOM 4, WOOM 5 ja WOOM 6.

Kuvaus

Woom lasten pyörän tavarateline

Olet sitten menossa tarhaan, kouluun tai kaverille, mukanasi saattaa olla kaikenlaista tarpeellista. Joskus tavaratelineestä voi olla paljonkin hyötyä – tavaratelineessä on kätevät kuminauhat, saat turvallisesti laukut, kepparit ja nallet kyytiin mukaan.

Tämä todella kevyt  lasten tavarateline on helppo kiinittää, sen takaosaan sopii myös erilaiset takavalot.
Saatavana WOOM kokoihin 3,4, 5 ja 6
Tavaratelineen maksimi kuorma 18 kg

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyöräyritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on lapsille ja nuorille erityisesti valmistettu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Lisätiedot

Runkokoko

WOOM 3, WOOM 4, WOOM 5, WOOM 6

Saatat myös pitää...