Valitse sivu

Woom MATONI lasten pyöräilylippis

17,00 

Viimeisen päälle hyvin suunniteltu pyöräilylippis heijastimella lapsille ja miksipä ei myös aikuisille!

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

WOOM MATONI lasten pyöräilylippis

WOOM Matoni on klassisten pyöräilylippisten mukaan tyylitelty päähine, joka viestii jo kauas, että täältä on tulossa todellinen pyöräilijä. Lisäksi se on suunniteltu nimenomaan lasten käyttöön; koot on suunniteltu niin, että sopiva lippis löytyy aivan aloittelevillekin pyöräilijöille.

Matoni pyöräilylippalakin materiaali on 100% puuvillaa, integroitu kuminauha takaa jämäkän istuvuuden, tasoitetut ompeleet eivät paina päätä ja tekevät lippiksen pitämisestä mukavaa myös kypärän alla, heijastava raita päälaella taas tekee pimeällä pyöräilystä monin verroin turvallisempaa.

Koot
S = 52 cm (noin 6kk – 3 vuotta)
M = 54 cm (3-7 vuotta)
L (7-99 vuotta, sopii siis myös aikuisille)

WOOM BIKES
WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomiointi. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

Brand

Woom

Huomioithan tilaamiseen ja pyörien varastosaldoihin liittyen: mikäli pyörä löytyy varastosaldoilta joko Stadionin tai Tammiston liikkeestämme, voi sen saada heti mukaansa liikkeestä noutaessa. Suurin osa WOOM-lastenpyöristämme löytyy verkkokaupan varastostamme. Jos tilaat WOOM-pyörän verkkokaupan varastosta, kestää sen toimittaminen yleensä muutaman arkipäivän. WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittäin kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on erityisesti nuorille suunniteltu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin. Meillä löytyy kaikista WOOM-polkupyörien koista kokeilukappaleet sekä Stadionin että Tammiston myymälöistämme, tervetuloa kokeilemaan!  Huomioithan tilaamiseen ja pyörien varastosaldoihin liittyen: mikäli pyörä löytyy varastosaldoilta joko Stadionin tai Tammiston liikkeestämme, voi sen saada heti mukaansa liikkeestä noutaessa. Suurin osa WOOM-lastenpyöristämme löytyy verkkokaupan varastostamme. Jos tilaat WOOM-pyörän verkkokaupan varastosta, kestää sen toimittaminen yleensä muutaman arkipäivän.

Lisätiedot

Koko

L, M, S

Saatat myös pitää...