Valitse sivu

Woom MOLINA lasten pyöräilylippis talveen

20,00 

Kuvaus

WOOM Molina lasten talvipyöräilylippis

WOOM Molina lippalakki, joka sopii täydellisesti pyöräilyyn talvella ja erityisesti välikausina Suomen ilmastossa. Erittäin tyylikäs ja pelkistetty design, sopii hyvin yksiin esimerkiksi WOOM-talvihanskojen kanssa.

WOOM Molina on suunniteltu pidettäväksi kypärän alla ja se toimii hyvin hattuna myös muuten, kuin pyöräillessä. Se on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvillasekoitekankaasta joka pitää pään ja korvat suojattuina ja lämpiminä myös viileällä säällä.

Puuvilla-polyester -sekoitetta
Väri musta
Tasoitettujen saumojen ansiosta tuntuu mukavalta myös kypärän alla
Heijastava WOOM-logoprintti lipan alapuolella
Koot: S/M, M/L (M/L sopii vanhemmille lapsille ja myös aikuisille)

WOOM BIKES
WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomiointi. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on lapsille ja nuorille erityisesti valmistettu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.

Lisätiedot

Koko

M/L, S/M

Saatat myös pitää...