Valitse sivu

WOOM ROO ohjaustangon laukku lastenpyöriin

30,00 

Varastossa

Kuvaus

WOOM ROO ohjaustangon laukku lastenpyöriin

Tässäpä tuote, jota on kysytty meiltä ja paljon – kätevä etulaukku pienten lasten pyöriin! Tämän lisäksi WOOM ylitti odotuksemme tämän kanssa: kyseessä on todella tyylikäs ja käyttöä kestävä denim-kankainen etulaukku, joka kiinnittyy pyörän ohjaustankoon velcro-nauhoilla. Lisäksi mukana tulevalla olkahihnalla laukun saa myös todella helposti mukaan, kun pyörä jää parkkiin. Tätä parempaa ensilaukkua eivät tulevaisuuden pyöräilijät voisi toivoakaan!

Laukku on mitoiltaan juuri sellainen, että sinne mahtuu sopivasti esimerkiksi rakas pehmolelu, eväät retkeä varten, uimakamppeet tai vaikkapa syksyisestä metsästä kerätyt aarteet! Kuten WOOM-pyörätkin, tämä laukku on todella suunniteltu lasten näkökulmasta ja se sopiikin täydellisesti ensimmäiseksi omaksi pyörälaukuksi pienille pyöräilijöille.

Puuvilla-denimiä keltaisella nylon-vuorella
Kiinnitys tapahtuu erittäin helposti velcro-tarranauhoilla, ohjeet mukana
Irroitettava olkahihna
Mitat: 21 x 17 x 13 cm
Tehty yhteensopivaksi WOOM 2 ja 3 -mallien kanssa

 

Brand

Woom

WOOM on Itävaltalainen lastenpyöriä valmistava yritys jonka pyörät ovat todella laadukkaat, kevyet ja aivan erinomaisia ergonomialtaan. Jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat ja tarpeet sekä mitkä ovat parhaat osien  mitat eripituisille lapsille. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin.