Valitse sivu

Meille on tulossa 5 eri lähetyserää WOOM OFF pyörästä kevään aikana. Toimituserän kohdalla on meille annettu arvio erän saapumisesta varastoomme. Voit tilata pyörän mistä vaan vapaana olevasta erästä.

WOOM OFF 5 erä 1 varastoomme saapumisarvio on Heinäkuu 2022 (päivitetty 13.4.2022)
WOOM OFF 5 erä 2 varastoomme saapumisarvio on Elokuu 2022 (päivitetty 13.4.2022)
WOOM OFF 5 erä 3 varastoomme saapumisarvio on Syksy 2022 (päivitetty 13.4.2022)
WOOM OFF 5 erä 4 varastoomme saapumisarvio on Syksy 2022 (päivitetty 13.4.2022)
WOOM OFF 5 erä 5 varastoomme saapumisarvio on Syksy 2022 (päivitetty 13.4.2022)

Tämä toimitusarvio voi muuttua meistä riippumattomista syistä milloin tahansa, päivitämme juuri tähän sivuun saapumistietoa sitä mukaa kun sitä saamme.
Kun olet ostanut pyöräsi jostain toimituserästä ja jos sen toimitus meille viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle heti ja vasta kun me saamme viivästyksestä tiedon valmistajalta.
Huomioi että voimme ilmoittaa viivästyksestä vasta kun mekin saamme siitä tiedon, valmistajalla ei aina itsekään ole tietoa viivästyksistä kuin vasta viime hetkillä kun tuotteen pitäisi jo lähteä meille.
Viivästykset johtuvat koronasta johtuvista osien toimituskatkoksista, muista koronasta johtuvista haasteista kuten logistiikan toimimattomudesta tms.

Huomioi ettemme juurikaan pysty tarkemmin informoimaan pyöräsi saapumista meille kuin vasta silloin kun pyörä on varastossamme tai olemme sen saaneet toimitusvalmiiksi sinulle. Jos tilauksesi on myöhässä pyydämme että seuraat tämän sivun linkkiä, tänne päivitämme saapumisaikoja kun me niitä saamme. Emme tee päivitystä mikäli meillä ei ole uutta tietoa toimituksesta. 

Toimitukset ovat olleet myöhässä muutamina viime vuosina lähes kaikilla valmistajilla koronasta johtuvista syistä, viikkoja tai joskus jopa kuukausia.
Lue tästä lisää 2022 saatavuudesta

Kun lähetys jossa pyöräsi on saapuu meille, valmistelemme pyörät tilausten mukaan ja ilmoitamme valmistumisesta sinullekin.

Mikäli ostamasi pyörän toimitus on myöhässä etkä halua odotella toimitusta, palautamme tilauksesi maksun sinulle välittömästi kun ilmoitat siitä meille s-postilla osoitteeseen [email protected]
Pystymme käsittelemään peruutukset vain tällä sähköpostilla, ilmoita samalla nimesi, tilatun pyörän malli ja mahdollisesti vielä toimituserä.