Valitse sivu

Meille on tulossa 4 eri lähetyserää WOOM OFF pyörästä kevään 2023 aikana. Toimituserän kohdalla on meille annettu arvio erän saapumisesta varastoomme. Suosittelemme tilamaan pyörän ensimmäisestä vapaana olevasta saapumiserästä.

WOOM OFF 6 erä 1 varastoomme saapumisarvio on Maaliskuu 2023 (päivitetty 29.12.2022)
WOOM OFF 6 erä 2 varastoomme saapumisarvio on Huhtikuu 2023 (päivitetty 29.12.2022)
WOOM OFF 6 erä 3 varastoomme saapumisarvio on Toukokuu 2023 (päivitetty 29.12.2022)
WOOM OFF 6 erä 4 varastoomme saapumisarvio on Kesäkuu 2023 (päivitetty 29.12.2022)

Tämä toimitusarvio voi muuttua meistä riippumattomista syistä milloin tahansa, päivitämme juuri tähän sivuun saapumistietoa sitä mukaa kun sitä saamme.
Kun olet ostanut pyöräsi jostain toimituserästä ja jos sen toimitus meille viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle heti ja vasta kun me saamme viivästyksestä tiedon valmistajalta.
Huomioi että voimme ilmoittaa viivästyksestä vasta kun mekin saamme siitä tiedon, valmistajalla ei aina itsekään ole tietoa viivästyksistä kuin vasta viime hetkillä kun tuotteen pitäisi jo lähteä meille.
Viivästykset johtuvat koronasta johtuvista osien toimituskatkoksista, muista koronasta johtuvista haasteista kuten logistiikan toimimattomudesta tms.

Huomioi ettemme juurikaan pysty tarkemmin informoimaan pyöräsi saapumista meille kuin vasta silloin kun pyörä on varastossamme tai olemme sen saaneet toimitusvalmiiksi sinulle. Jos tilauksesi on myöhässä pyydämme että seuraat tämän sivun linkkiä, tänne päivitämme saapumisaikoja kun me niitä saamme. Emme tee päivitystä mikäli meillä ei ole uutta tietoa toimituksesta. 

Toimitukset ovat olleet myöhässä jo muutamina vuosina lähes kaikilla valmistajilla koronasta johtuvista syistä, viikkoja tai kuukausia.

Kun lähetys jossa pyöräsi on saapuu meille, valmistelemme pyörät tilausjärjestyksessä ja ilmoitamme asiakkaille

Mikäli ostamasi pyörän toimitus on myöhässä etkä halua odotella toimitusta, palautamme tilauksesi maksun sinulle välittömästi kun ilmoitat siitä meille s-postilla osoitteeseen [email protected]
Pystymme käsittelemään peruutukset vain tällä sähköpostilla, ilmoita samalla nimesi, tilatun pyörän malli ja mahdollisesti vielä toimituserä.