Select Page

Christiania Bikes Taxi riksapyörä

3 690,00 

Christiania bikes riksapyörää on valmistettu Tanskan tehtaalla jo yli 10 vuotta, sen laatu on erittäin hyväksi todettu ja erityisesti käyttöturvallisuus ja turvallisuusnäkökulmat kaikkineen on huomioitu tässä pitkässä ja jatkuvassa kehitystyössä.
Christiania bikes Taxi onkin tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä ns.Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Myös Suomessa Christiania bikes Taxi on hyvin suosittu, kokonaisuus istuu olosuhteisiimme mainiosti ja kuten mutkin Christiania bikes pyörät nämä kestävät käyttöä vuosikymmeniä.

Katso Tanskassa lanseerattu Cycling without age-projekti, jonka kumppani on aina ollut Christiania Bikes Taxi.
Cycling without age on Tanskalainen vapaaehtoistoimintaan perustuva, polkupyörillä tehtävän vanhuspalvelu joka aloitti muutama vuosi sitten ja on jo nyt levinnyt useaan maahan. Ja juuri Christiania bikes pyörällä on heidän toimintansa alun perin aloitettu ja jatkuu edelleen. Cycling without age sivuilla on runsaasti kuvia Christiania bikes pyöristä joita on käytetty jo vuosia vastaavassa toiminnassa ja usein vaativissa keli-olosuhteissa.

In stock. Availability: arvio 6-7 viikkoa.

Description

Christiania Bike Taxi riksa, aikuisten kuljetuspyörä vaihteilla

Christiania bikes Taxi on tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä ns.Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Myös Suomessa Christiania bikes Taxi on hyvin suosittu, kokonaisuus istuu olosuhteisiimme mainiosti ja kuten mutkin Christiania bikes pyörät nämä kestävät käyttöä vuosikymmeniä.
Huollossamme on useinkin kymmeniä vuosia käytössä olleita Christiania bikes pyöriä, jotka on vuosienkin jälkeen erittäin hienossa toimintakunnossa ja kaikki on helppo huoltaa sekä päivittää tarpeen mukaan.
Taxi on erittäin vakaa ja miellyttävä sekä kuljettajalle että matkustajille, pyörän yksityiskohdat on käyttäjien vuosien kokemusten perusteella hiottu.
Varustelista on kattava, kokonaisuus on erittäin laadukas, turvalliseksi ja helposti huollettavaksi tehty.
Täysin varustellussa Taxi-mallissa on mm. autoista tutut rulla-turvavyöt Y-mallisina, leveä istuinosa erittäin pehmeällä istuintyynyllä, laadukas kyytiläisiä suojaava peite kiinnikkeineen, laadukas kuomu sekä runkolukko, akkutoimiset taka- ja etuvalot ja juomapullon teline. Erityistä lisäturvaa tuovat markkinoiden parhainta pistosuojausta tarjoavat Michelin Protek Max renkaat heijastavilla sivunauhoilla. Pitkä ja matala alumiininen astinlauta edessä helpottaa kyytiin nousua ja poistumista sekä tuo lisäsuojaa tehokkaasti. Astinlaudassa on erillinen pikalukitus helpottamaan huonojalkaisten ja pyörätuolista nousevien kyytiin astumista.
Kuljetettavien istuinosa on myös helppo nostaa ylös jos haluat käyttää pyörää välillä tavaroiden kuljetuspyöränä.

Hinta kaikilla varusteilla 4500,00 € sis. alv 24%
Tuotekuvista poiketen tässä mallissa ei ole tavaratelinettä eikä sähköavustusta

Christiania bikes Taxi riksapyörän hinta alkaen 3690,00 € sis.alv 24% , tässä mallissa on Taxi-pyörä, 8 vaihdetta, levyjarrut edessä sekä kyyditettävien penkki lanneturvavyöllä, ilman pehmustetta.
​Tuotekuvista poiketen tässä mallissa ei ole tavaratelinettä eikä sähköavustusta

Sähköavusteinen malli kaikilla varusteilla 5600€, katso tästä linkistä lisätiedot


Sähköavusteisissa malleissa on markkinoiden uusin teknologia yhdistettynä Tanskalaiseen Pro-Movec- moottoriin jonka suorituskyky on ylitse muiden. Akku kestää todella pitkään, se on Panasonicin uusin Li-Ion-malli 17,4Ah  662Wh.
Sähköavusteisuudesta lisää tällä sivulla
Sram / Shimano vaihteet ovat pitkäikäiset ja helposti huollettavat. 8-vaihteisen pyörän vaihdevälitys on mitoitettu juuri optimaaliseksi joten Taxi on mukava ja helppo ajettava erilaisissa olosuhteissa. Enemän vaihteita olisi jo ongelma,koska raskaassa käytössä pitkä ketju ja turhat rattaat joutuvat turhan kovalle rasitukselle, lisäksi säädettävyys on hankalaa ja kokonaisuuden hajoamisvaara olisi suuri. Turhien ratasosien huoltohinnat ovat myös suuremmat ja työläämmät kuin kiinteän eturattaan.

Christiania bikes Taxi on tilaustuote Tanskan tehtaalta, toimitusaika on yleensä noin 4-7 viikkoa riippuen tilausajasta.

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

Christiania bikes Instagram

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes