Valitse sivu

Christiania Bikes Taxi riksapyörä

3 690,00 

Christiania bikes riksapyörää on valmistettu Tanskan tehtaalla jo yli 10 vuotta, sen laatu on erittäin hyväksi todettu ja erityisesti käyttöturvallisuus ja turvallisuusnäkökulmat kaikkineen on huomioitu tässä pitkässä ja jatkuvassa kehitystyössä.
Christiania bikes Taxi onkin tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä ns.Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Myös Suomessa Christiania bikes Taxi on hyvin suosittu, kokonaisuus istuu olosuhteisiimme mainiosti ja kuten mutkin Christiania bikes pyörät nämä kestävät käyttöä vuosikymmeniä.

Katso Tanskassa lanseerattu Cycling without age-projekti, jonka kumppani on aina ollut Christiania Bikes Taxi.
Cycling without age on Tanskalainen vapaaehtoistoimintaan perustuva, polkupyörillä tehtävän vanhuspalvelu joka aloitti muutama vuosi sitten ja on jo nyt levinnyt useaan maahan. Ja juuri Christiania bikes pyörällä on heidän toimintansa alun perin aloitettu ja jatkuu edelleen. Cycling without age sivuilla on runsaasti kuvia Christiania bikes pyöristä joita on käytetty jo vuosia vastaavassa toiminnassa ja usein vaativissa keli-olosuhteissa.

Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta ja 48kk joustavaa maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Saatavuus

Verkkokauppa: Ei varastossa


Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä

Kuvaus

Christiania Bike Taxi riksa, aikuisten kuljetuspyörä vaihteilla

Christiania bikes Taxi on tällä hetkellä yleisin riksapyörä liikuntarajoitteisten kuljetuksessa, seniorikodeissa, palvelutaloissa ja muissa vastaavissa palveluissa sekä ns.Taxi-pyöränä – ympäri maailman. Myös Suomessa Christiania bikes Taxi on hyvin suosittu, kokonaisuus istuu olosuhteisiimme mainiosti ja kuten mutkin Christiania bikes pyörät nämä kestävät käyttöä vuosikymmeniä.
Huollossamme on useinkin kymmeniä vuosia käytössä olleita Christiania bikes pyöriä, jotka on vuosienkin jälkeen erittäin hienossa toimintakunnossa ja kaikki on helppo huoltaa sekä päivittää tarpeen mukaan.
Taxi on erittäin vakaa ja miellyttävä sekä kuljettajalle että matkustajille, pyörän yksityiskohdat on käyttäjien vuosien kokemusten perusteella hiottu.
Varustelista on kattava, kokonaisuus on erittäin laadukas, turvalliseksi ja helposti huollettavaksi tehty.

Täysin varustellussa 8-vaihteisessa Taxi-mallissa on runsas valikoima ainutlaatuisen hyviä ratkaisuja kuten autoista tutut ja turvalliset rulla-turvavyöt Y-mallisena, kyytiin astumista helpottava ja jalkoja hyvin suojaava alumiininen astintaso edessä, jonka voi laskea maahan saakka helpottamaan esim. rullatuolista kyytiin nousua.
Lisäksi pyörässä on leveä istuinosa erittäin pehmeällä istuintyynyllä, laadukas kyytiläisiä suojaava peite kiinnikkeineen ja irroitettava kangaskuomu ikkunoinen, juomapullolle teline sekä runkolukko. Erityistä lisäturvaa tuovat markkinoiden parhainta pistosuojausta tarjoavat Michelin Protek Max renkaat heijastavilla sivunauhoilla. Hydrauliset levyjarrut ovat vakiona ja ne ovatkin ainoa oikea valinta raskaan kuorman turvalliseen ja luotettavaan pysäytykseen. Tavarateline valoineen kuuluu hintaan, samoin etuvalo.
Kuljetettavien istuinosa on myös helppo nostaa ylös jos haluat käyttää pyörää välillä tavaroiden kuljetuspyöränä.

Hinta kaikilla varusteilla 4500,00 € sis. alv 24% (Tuotekuvista poiketen tässä mallissa ei ole sähköavustusta)

Christiania bikes Taxi riksapyörän hinta alkaen 3690,00 € sis.alv 24% , tässä mallissa on Taxi-pyörä, 8 vaihdetta, levyjarrut edessä sekä kyyditettävien penkki lanneturvavyöllä, ilman pehmustetta.
​Tuotekuvista poiketen tässä mallissa ei ole tavaratelinettä eikä sähköavustusta

Sähköavusteinen malli kaikilla varusteilla 5600€, katso tästä linkistä lisätiedot


Sähköavusteisissa malleissa on markkinoiden uusin teknologia yhdistettynä Tanskalaiseen Pro-Movec- moottoriin jonka suorituskyky on ylitse muiden. Akku kestää todella pitkään, se on Panasonicin uusin Li-Ion-malli 17,4Ah  662Wh.
Sähköavusteisuudesta lisää tällä sivulla
Sram / Shimano vaihteet ovat pitkäikäiset ja helposti huollettavat. 8-vaihteisen pyörän vaihdevälitys on mitoitettu juuri optimaaliseksi joten Taxi on mukava ja helppo ajettava erilaisissa olosuhteissa. Enemän vaihteita olisi jo ongelma,koska raskaassa käytössä pitkä ketju ja turhat rattaat joutuvat turhan kovalle rasitukselle, lisäksi säädettävyys on hankalaa ja kokonaisuuden hajoamisvaara olisi suuri. Turhien ratasosien huoltohinnat ovat myös suuremmat ja työläämmät kuin kiinteän eturattaan.

Christiania bikes Taxi on tilaustuote Tanskan tehtaalta, toimitusaika on yleensä noin 4-7 viikkoa riippuen tilausajasta.

Annie ja Lars haastattelu video

Katso video How do they make Christiania bike

Christiania bikes Instagram

Brand

Christiania Bikes

Christiania Bikes

Saatat myös pitää...