Valitse sivu
Ale!

Woom Now 5

699,00 

WOOM Now 5 on lapsesi uusi suosikkipyörä kaikkeen jokapäiväiseen käyttöön! Pituussuositus 125 – 147cm.

OSAMAKSU / RAHOITUS
Jopa 12kk korotonta maksuaikaa.
Katso lisää tästä.

Toimitamme verkkokauppatilauksia kaikista toimipisteistä
Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Kuvaus

Woom Now 5 lasten tavarapyörä 24″ renkaalla

WOOM NOW on aivan uudenlainen, vallankumouksellinen tapa ajatella lasten- ja nuorten pyörät: täysvarusteltu urbaani lifestyle-pyörä, joka vie lapsesi varmasti, turvallisesti ja ennen kaikkea hauskan vaivattomasti kouluun, kavereille ja harrastuksiin. WOOM NOW -mallien design on innovatiivinen ja täysin ainutlaatuinen sarjassaan. Tukeva etukuljetusteline ja takarengasta pienempi eturengas tuovat etukuorman painopisteen huomattavasti tavallista etukoria alemmaksi, joka taas mahdollistaa isompienkin tavaramäärien kuljettamisen vakaasti ja turvallisesti!

Tämän lisäksi WOOM NOW -mallit ovat täynnä muitakin ominaisuuksia, jotka tekevät pyörän jokapäiväisestä käytöstä todella helppoa ja sujuvaa: Etunapadymamosta virtansa ottavat etu- ja takavalot, varmatoiminen ja helppokäyttöinen 1×8 -vaihteisto, huippumukavat ja rullaavat ison ilmatilan renkaat, WOOMin oma Twist Grip -soittokello, jämäkät täyspitkät lokasuojat, helppohoitoiset ja huipputehokkaat hydrauliset levyjarrut, runkolaukku lapsesi tärkeimmille esineille sekä tietysti WOOM Leggie -seisontajalka.

Rohkenemme väittää, että on hankala löytää tätä viileämpää menopeliä pienille ja vähän suuremmillekin kaupunkiseikkailijoille ja oman tiensä kulkijoille olipa kyseessä matka pisteestä A pisteeseen B tai sitten cruisailu ilman sen tarkempaa määränpäätä!

TÄSSÄ valmistajan erittäin informatiivinen video WOOM Now -pyöristä

Paino: 11.8 kg

Ikäsuositus: 7-11

Pituussuositus: 125 – 147cm

Värit: Moss Green vihreä ja Ice Blue sininen

Brand

Woom

Huomioithan tilaamiseen ja pyörien varastosaldoihin liittyen: mikäli pyörä löytyy varastosaldoilta joko Stadionin, Mechelininkadun tai Tammiston liikkeestämme, voi sen saada heti mukaansa liikkeestä noutaessa. Suurin osa WOOM-lastenpyöristämme löytyy verkkokaupan varastostamme. Jos tilaat WOOM-pyörän verkkokaupan varastosta, kestää sen toimittaminen yleensä muutaman arkipäivän. WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa - jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille. WOOM pyöriä löytyy aina taaperoikäisistä noin 15-vuotiaille saakka, lisäksi  mallistossa on myös WOOM OFF lasten maastopyöriä hiilikuitukeulalla tai joustohaarukalla. WOOM Up on erityisesti nuorille suunniteltu sähköpyörä. ​WOOM pyörät ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri maailman, tule kokeilemaan niin ymmärrät eron muihin. Meillä on kaikki koot koeajettavana!

Lisätiedot

Malli

Woom Now 5 – valkoinen, Woom Now 5 – vihreä

Saatat myös pitää...