Valitse sivu

Riese & Muller Packster 70 Family

503,85€ kk  12 kk maksuajalla ja 0% korolla, luoton kulut 46,80€   Classic bike -asiakkaan luottohakemus      Resurs rahoitustaulukko  

Leasing / Työsuhdepyörä   36 kk alk. 147 € / kk    48 kk  alk. 114 € / kk    60 kk  alk. 95 € / kk   Lue Leasing-sopimuksesta lisää tästä linkistä

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

5 999,00 

. Saatavuus: Tilattavissa, kysy toimitusaikaa.

Rahoitus alkaen

503,85 € /kk Lisätietoja

Riese & Müller Packster 70 Family

Packster 70 on erittäin laadukas Saksalainen sähköavusteinen kuormapyörä, sen uusi Family-malli on suunniteltu ja varusteltu valmiiksi perhepyöräksi jolla kuljettaa lapsia sekä tavaroita, ympäri vuoden ja päästöttömästi, vailla parkkihuolia.

Family-malli on muutoin kuin Packster 70 mutta jo valmiiksi perhepyöräksi varusteltuna.
Packster 70 Family on varustettu laadukkaalla ja vahvalla Bosch Cargo Line Cruise- keskiömoottorilla joka mahdollistaa suuren väännön jakamisen liikkeelle lähdettäessä ja jyrkissäkin mäissä.
Lisäksi Family mallissa on valmiina Bosch 500Wh akku, mahtavan kokoinen etukoppa jossa kahden lapsen penkki ja runsaasti tilaa tavaroille, kopan kuomu, laadukkaat ajovalot ja tavarateline. Packster 70 mallilla on huikea 250 kg kuorma-kapasiteetti. Saatavana runkoväreissä musta, punainen ja valkoinen.

Katso Family-mallin kokoonpano valmistajan sivuilta

Packster on yksi parhaista pyöristä lasten ja rahdin kuljettamiseen. Kaksipyöräisenä Packster mukava ja myös nopea ajettava. Pyörän akun (tai akkujen) sijoitus on laatikon alalaidassa runkoputkien sisällä ja lisäksi pyörän laatikko itsessään on hyvin matala, tämä tekee pyörän hallittavuudesta ja ajettavuudesta rauhallisen ja loogisen. Matala etulaatikko antaa myös runsaasti tilaa lapsille tai rahdille.

Pyörän käytettävyyden kannalta kestävä ja toimiva sadesuoja on todella tärkeä. Packster 70:n kuomu on saman tyylinen kuin Load 60:n, eli kuomu on kiinteästi kiinni etuosasta ja joustavien kaarien ansiosta takaosan korkeutta voidaan säätää. Eli jos kuorma on pieni, voi kuomun vetää alas jolloin ilmanvastus on pieni. Tai jos lasti on iso, niin kuomun voi nostaa takaa korkealle. Tällöin kuomun alla voi kuljettaa jopa 160 cm pitkää matkustajaa kypärä päässä. Laatikko on myös melko leveä ja lattian syvennys tuo mukavasti lisätilaa jaloille, ja penkin alta löytyy myös säilytystilaa esim. sadevaatteille tai ylimääräiselle lukolle.

Laatikon sisäpuolella on myös kahvat, joista on hyvä pitää kiinni tai joita voi käyttää askelmana, kuormansidontaan, U-lukon kuljettamiseen tai vastaavaan. Kuomun sivut voi myös avata kuumalla ilmalla. Kuomun mukana toimitetaan myös aurinkosuoja, jonka voi kiinnittää kuomun päälle. Tätä osaa arvostaa etenkin vauvat ja lemmikkieläimet. Kuomun lisäksi on saatavilla laatikon pressupeite, jonka voi osin avata, jos lapset istuvat penkillä, tai peitteen voi toki avata täysin.

Riese & Müller kuormapyörät ovat aina kaksipyöräisiä jolla saavutetaan verrattomien ajo-ominaisuuksien lisäksi myös kevyt kokonaispaino. Näin saavutetaan myös kolmipyöräistä kapeampi kokonaisleveys, mikä helpottaa käsittelyä esimerkiksi ahtaissa pyörävarastoissa ja kaupunkiympäristössä liikuttaessa tai pyörää parkkeeratessa. Pyörän helppokäyttöinen ja tukeva integroitu jalkateline pitää sen pystyssä turvallisesti myös painavan kuorman kanssa. Riese & Müller Packster 70 ajomukavuutta lisäävät myös laadukas Suntour- etujousto sekä säädettävä Satori- ohjainkannatin.

Packster 70 Family- mallin voimansiirto on toteutettu perinteisellä takavaihtajalla joka on kustannustehokas ja helposti huollettava ratkaisu perheen tarpeisiin.

Toimitusajat Saksan tehtaalta ovat täsmälliset ja kohtuullisen nopeat, kysy meiltä toimituksesta.

Packster 70 Vario Family 7900€, Classic bike sivut 
Lasten penkit, kopan kuomu, Bosch Cargo Line Cruise, 500Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Enviolo 380 portaaton napavaihde, Performance Package, valot, runkolukko

Packster 70 Touring 6700€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Shimano Deore 10-S Linkglide vaihteet, valot, runkolukko

Packster 70 Vario hinnat alkaen 7300€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch powerpack, Purion näyttö, Enviolo 380 portaaton napavaihde, Gates CDX hihnaveto, valot, runkolukko

Packster 70 Automatic 7700€, valmistajan sivut 
Bosch Cargo Line Cruise, 625Wh Bosch PowerPack, Nyon näyttö, Enviolo 380 portaaton automaattinen napavaihde, valot, runkolukko

Runko: Riese&Muller, kevyt alumiini, etujousitettu
Värit: chili matt punainen; urban grey matt; white
Haarukka: Suntour Mobie A32, 20″, 70mm*
Moottori: Bosch Cargo Line Cruise (Gen4
Akku: Bosch Bosch PowerTube 500 Vertical, 36 V, 13,4 Ah/500Wh, irrotettava
Näyttö. Bosch Purion
Vaihteisto: Shimano Deore 10-S Linkglide; Shimano Deore XT 11-S Linkglide
Vaihtaja: Shimano Deore 10-S Linkglide

Ohjainlaakeri: Acros AZX-221
Ohjainkannatin: Satori, 60 mm, +/-17°
Ohjaustanko: Satori Horizon, 31,8 mm, 9°, B=620 mm
Kädensijat: Ergon ergonomic
Kammet: FSA/Riese & Müller, 170 mm
Eturatas: 42T
Ketju: KMC X11 ( 119x )
Takaratas: Shimano Deore 10-fach 11-43 Linkglide
Jarrut: Tektro Auriga Comp HD-500 hydrauliset jarrut
Vanteet: Mach1 Trucky30 20″ CNC;
Renkaat: Schwalbe Super Moto-X 62-559 Reflex, Schwalbe Big Ben Plus 55-406 Reflex
Etunapa: Novatec Disc 32H
Takanapa: Shimano Deore Disc, 36H
Satulatolppa: Satori Trident; 34,9 x 405mm
Satula: Selle Royal New Lookin Evo R&M
Lokasuojat: SKS A69R
Ajovalo: Supernova mini 2
Takavalo: Busch & Müller Toplight 2C LED
Jalka: Kickstand Riese & Müller
Lukko: ABUS Shield
Pyörän paino sis. akun: noin 41 kg
Pyörän kokonaispituus: 249 cm