Valitse sivu

Riese & Müller Roadster Mixte mallisto

Riese & Müller Roadster Mixte – tyylikäs Saksalainen sähköavusteinen työmatkapyörä

Roadster Mixte on Riese & Müllerin uusi kevyt ja nopea työmatka- ja retkipyörä jossa on 2021 Bosch Performance CX Gen4 moottori ja 625Ah akku. Runsaasti lisävarusteita laadukkaaseen jokapäiväiseen käyttöön. Hinnat alkaen 3899€, nopea saatavuus.

Pyydä yhteydenottoa tuotetta koskien!

Osta verkosta

Riese & Müller Roadster Mixte – laadukas Saksalainen sähköavusteinen työmatka- ja retkipyörä

Työmatkat,pyöräretket, viikonloput urheilulliset lenkit. Roadster on oikea valinta tähän kaikkeen. Uusi 2021- mallin Roadster on tyylikäs paketti sekä urheilullisuutta että käytännöllisyyttä. Roadsterin runko on suunniteltu uuden Bosch Gen 4 – moottorin ympärille ja siihen yhdistetty 625w akku tarjoaa pitkän toimintasäteen ja huolettomia kilometrejä. Bosch Powertube akku on erittäin luotettava, tehokas ja varmatoiminen.

Roadster Mixte
 mallissa on käytännöllinen viisto yläputki joten kaupunkiympäristössä liikkuminen sujuu kätevästi. Pyörässä on matala painopiste ja todella hyvät ajo-ominaisuudet, nämä yhdistettynä runsaisiin lisävarusteisiin tekevät Roadsterista täydellisen pyörän päivittäisille työmatkoille.

Roadsterin vaihteistoksi voit valita joko perinteisen 11v ketjuvedon tai huoltovapaan Enviolo Vario- portaattoman napavaihteiston Gates Carbon Drive CDX- hihnavedolla. Molemmat mallit saatavana joko 25km/h tai 45km/h avustavina.

Värivaihtoehtoina ovat tyylikkäät valkoinen (Crystal White) tai vaaleanvihreä (Salvia Matt) ja koko vaihtoehtoja on kaksi, 45cm (kuljettavan pituus 160-175cm) ja 53cm (170-185cm)

Pyörän lisävarusteista löytyy mm käytännöllinen etuteline, takateline sivulaukuille ja ylimääräinen ketjulukko säilytyslaukulla. Roadsterissa on aina vakiovarusteena tehokas etu- ja takavalo

Kaikki eri Roadster Mixten vaihtoehdot löydät valmistajan sivuilta

Alla on esitetty kaikki eri mallivaihtoehdot

Valitse itsellesi sopiva malli ja ota meihin yhteyttä.
Toimitusaika Saksan tehtaalta on yleensä joitain viikkoja, ota meihin yhteyttä ja tilataan yhdessä sinullekin sopiva pyörä.
Runkokoot: 45, 53,
Paino: 24,3 kg (ilman lukkoa)
Värivaihtoehdot: Valkoinen (Crystal White), Vaaleanvihreä (Salvia Matt)

Roadster Mixte Touring

Kevyt, tyylikäs ja nopea
  • Shimano Deore XT

Kevyt, tyylikäs ja nopea Roadster Touring Mixte  malli erinomaisilla varusteilla:
Moottori: Bosch Performance Line CX 4Gen
Akku: Bosch PowerPack 625wh
Vaihteisto: Shimano Deore XT, 11 Speed
Jarrut: Magura MT-4 hydraulinen levyjarru

Roadster Mixte Touring alk 4155

Roadster Mixte Touring HS alk 4850€

Roadster Mixte Vario Enviolo napavaihteet ja Gates hihnaveto

Portaaaton, tehokas, huoltovapaa
  • 380% vaihdesuhde

Roadster Mixte Vario – Enviolo napavaihteet ja Gates hihnaveto
Huoltovapaa ja täysin portaaton vaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys. Voit vaihtaa vaihteet kun sinulle sopii, myös paikallaan

Lue lisää